KIAJOBB

Storck a terveiről beszélt, berobbanna a világelitbe

Korábbi szövetségi kapitányunk elárulta, miért nem maradt az élvonalban benntartott belga klubnál. Ha ez összejön neki, nagyot szólhat!
  • Szerző: vav

Bernd Storck végre elmondta, miért nem fogadta el a csodával határos módon a belga labdarúgó-élvonalban benntartott Cercle Brügge szerződéshosszabbítási ajánlatát. Az 57 éves edzőnek nagyobb tervei vannak egy kiscsapat építgetésénél: a nemzetközi kupákban is sikereket akar elérni. Nem is akármilyeneket!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ünnepelt és keresett edző lett a belgiumi sikerei után
Fotó: Facebook/cerclebrugge

„Nagyon ambiciózus vagyok. A személyes céljaim nem voltak összeegyeztethetőek a Cercle Brügge céljaival”

- mondta a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, akit korábban a Honvéddal is hírbe hoztak, de a következő fejtegetése aligha illik a kispesti lehetőségekre:

„A Cercle egy nevelőklub, ahová fiatal játékosok jönnek, hogy ott fejlődjenek. Én azonban többre vágyom egy nevelőklub kispadjánál. Címekért akarok versengeni. Megnyerni az Európa-ligát vagy akár a Bajnokok Ligáját – ezek a vágyaim. És ezekre a Cercle-nél nincs esélyem, ezt őszintén ki kell mondanom. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a szezon végeztével elválnak az útjaink”

- jelentette ki Storck.

Arra a belga sajtóértesülésre nem kívánt reagálni, hogy ő válthatja a jóval magasabban jegyzett Antwerp kispadján Bölöni Lászlót.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?