KIAJOBB

Árulkodó fotók, Hosszú Katinka egyre szerelmesebb

Tévedtek azok, akik csak futó kalandot jósoltak a bajnoknőnek és Máténak.
  • Szerző: sk

Hosszú Katinka és a modellként is ismert Gelencsér Máté májusban, az úszónő 30. születésnapi buliján ismerkedett össze. Egy hónappal később Barcelona utcáin fotózták le őket, de az első hivatalos fotóra júliusig kellett várni.

Fotó: Instagram

Akkor még nem mutatott sokat életéből a szerelmespár, Katinka pedig el is utazott a világbajnokságra. A vébé után barátja Tokióban látogatta meg világbajnok kedvesét, azóta pedig egyre gyakrabban látni őket együtt.
Katinka egyedül a hivatalos eseményekre nem viszi magával Mátét. Egy hete a Duna-átúszáson vendégeskedett az Iron Lady, a sajtó előtt azonban nem mutatkozott Mátéval. Egy órával később már Szlovákiába utaztak el kikapcsolódni, másnap pedig a Dunaszerdahely-Slovan meccsen a VIP-páholyban csókolták egymást.

Időközben a fiú olykor megjelent Katinka konditermi edzésein és maga is beszállt a munkába. Hétvégén a szerelmesek a Vígszínházban jártak A nagy Gatsby című színdarab bemutatóján, másnap pedig a családé volt a főszerep.

Katinka édesapja, Hosszú István korábbi válogatott kosárlabdázó hamisítatlan bajai halászlét főzött, s a rokonok között természetesen ott ült Gelencsér Máté is.

A fiatalok csak a képekkel „beszélnek”, kapcsolatukról egyelőre egyikőjük sem nyilatkozott.