KIAJOBB

Árulkodó fotók, Hosszú Katinka egyre szerelmesebb

Tévedtek azok, akik csak futó kalandot jósoltak a bajnoknőnek és Máténak.
  • Szerző: sk

Hosszú Katinka és a modellként is ismert Gelencsér Máté májusban, az úszónő 30. születésnapi buliján ismerkedett össze. Egy hónappal később Barcelona utcáin fotózták le őket, de az első hivatalos fotóra júliusig kellett várni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Akkor még nem mutatott sokat életéből a szerelmespár, Katinka pedig el is utazott a világbajnokságra. A vébé után barátja Tokióban látogatta meg világbajnok kedvesét, azóta pedig egyre gyakrabban látni őket együtt.
Katinka egyedül a hivatalos eseményekre nem viszi magával Mátét. Egy hete a Duna-átúszáson vendégeskedett az Iron Lady, a sajtó előtt azonban nem mutatkozott Mátéval. Egy órával később már Szlovákiába utaztak el kikapcsolódni, másnap pedig a Dunaszerdahely-Slovan meccsen a VIP-páholyban csókolták egymást.

Időközben a fiú olykor megjelent Katinka konditermi edzésein és maga is beszállt a munkába. Hétvégén a szerelmesek a Vígszínházban jártak A nagy Gatsby című színdarab bemutatóján, másnap pedig a családé volt a főszerep.

Katinka édesapja, Hosszú István korábbi válogatott kosárlabdázó hamisítatlan bajai halászlét főzött, s a rokonok között természetesen ott ült Gelencsér Máté is.

A fiatalok csak a képekkel „beszélnek”, kapcsolatukról egyelőre egyikőjük sem nyilatkozott.