LOVE

Hoppá, ekkor jöhet a baba Hosszú Katinkánál

Az Iron Lady apukája már nagyon várja az első unoka érkezését.
  • Szerző: Doris

Hosszú Katinka a koreai vizes világbajnokságon nem talált legyőzőre vegyesúszásban, mondhatni jött, látott és győzött.

Ez talán az új szerelmének, Gelencsér Máténak is köszönhető, aki bár nem volt ott a helyszínen, folyamatosan tartotta a kapcsolatot az Iron Ladyvel. Bár Katinkának esze ágában sincs szögre akasztani az úszódresszt, édesapja szerint minden esélye megvan arra, hogy hamarosan  anyaszerepben is kipróbálja magát.

Hosszú Katinka édesapja, István már júniusban elárulta a %%-nak, hogy már nagyon szívesen unokázna, igaz, akkor még arra számított, hogy boldog házasságban élő Gergő fia lesz az, aki hamarosan családot alapít. Katinka ugyanis akkor még szingli volt, és esze ágában sem volt a férfiak után futni. Néhány nappal később azonban megérkezett a bombahír: az Iron Lady újra szerelmes, egy ismert úszóedző fiába, Gelencsér Mátéba.

Az álompárt először Barcelona népszerű sétálóutcáján, a La Ramblán fotózták le kézen fogva andalogva. Nem kellett azonban sokat várni ahhoz, hogy Katinka a rokonságnak is bemutassa a modellként is dolgozó lovagot. Méghozzá Baján, ahol István halászlével és pálinkával várta lánya új választottját. Az első találkozás nem is sikerülhetett volna jobban, István elmondta, hogy Máté egy nagyon rendes srác, és nagyon reméli, hogy lánya végre hosszú távon is boldog lehet, ha már a komoly indulatkezelési problémákkal küzdő Shane Tusuppal zátonyra futott a házassága.

Természetesen sokakban felmerül a kérdés, hogy mikorra tervezi Katinka a visszavonulást és azt, hogy családot alapít. Nos, István elárulta a %%-nak, hogy erre már nem is kell olyan sokat várni!

Hogy mikor jöhet pontosan a bébi, az kiderül a %% szerdai lapszámából!