SPORT

Elképesztően hosszú sorok alakultak ki Budapesten, erre várnak az emberek – Fotók

A magyar válogatott kedden 18 órától Portugália ellen kezd a labdarúgó Európa-bajnokságon.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn reggel nyolctól a szurkolók megkezdték a védettséget igazoló karszalagok átvételét. A részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon a Puskás Arénában a belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van. A Groupama Arénánál hétfőn délelőtt már óriási sor kígyózott a karszalagokért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hétfőn reggel nyolctól lehet átvenni a karszalagokat

Hétfőn reggel nyolctól lehet átvenni a karszalagokat
Fotó: SzT

Fotó: SzT

Karszalag

Fotó: SzT

A Groupama Aréna mellett a Városligetben és a Papp László Budapest Sportarénánál lehet hozzájutni a karszalagokhoz, amelyek elengedhetetlenek a belépéshez a Puskás Arénába. Ezek a pontok ma 20 óráig tartanak nyitva, míg a holnapi meccsnapon 7 órakor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, azaz aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását.

A Puskás Arénában kedden rendezik az első mérkőzést, amelyen a magyarok a címvédő portugálokkal találkoznak, szombaton pedig a világbajnok franciákat fogadja a nemzeti együttes. Jövő szerdán francia-portugál találkozóra kerül sor a Puskás Arénában, ahol június 27-én még egy nyolcaddöntőt rendeznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?