KIAJOBB

Hosszú Katinka nélkül nem tudja visszaszerezni a követőit Shane Tusup

A Budapesten élő amerikai úszóedző, Shane Tusup hiába mutatkozik olyan magyar sztársportolókkal, mint a labdarúgó Szoboszlai Dominik és Bogdán Ádám, valamint az úszó, Szilágyi Liliána, mégsem tud követőket szerezni Instagramon.
  • Szerző: GG

Shane Tusup 50 ezer követővel is rendelkezett Hosszú Katinka párjaként, de a tavalyi válás után ez a szám jelentősen megcsappant, tízezerrel csökkent. A forró vérmérsékletéről elhíresült tréner tavaly november óta él újra Magyarországon, ahol az Eb-ezüstérmes úszónőt, Szilágyi Liliánát (27 ezer követő) készíti fel. Tusup azonban hiába posztol szinte minden nap, nem növekszik érezhetően a válás után leapadt követőtábora, ami jelenleg 41.200 fő.

Shane Tusup
Fotó: Instagram

Tusup magyar focistákkal barátkozik

Ráadásul az utóbbi időszakban a magyar futball felé is nyitott. Hiába ápol azonban jó viszonyt – és oszt meg közös tartalmakat – az európai sztárcsapatok által csábított Szoboszlai Dominikkal (90 ezer követő), a nyáron a Fradiba igazoló Bogdán Ádámmal (155 ezer követő), valamint a napokban Újpestre szerződő Stieber Zoltánnal (35 ezer követő), az ő rajongóik nem kezdik el követni Tusupot. Emellett a TV2 népszerű műsorában, a Nicsak, ki vagyok?!-ban is szerepelt – ez sem hozta meg az áttörést számára.

Shane Tusup (balra), Szilágyi Liliána és Bogdán Ádám

Alig vannak új követői

A 32 éves olimpiai bajnok edzőnek az elmúlt 30 napban csupán 138-al nőtt a követői száma, de az ezt megelőző három hónapban egyaránt csökkent: júniusban 151-el, májusban 418-al, áprilisban pedig 160-al. A 40 ezres követőtábor ellenére rendkívül kevesen kedvelik Tusup fotóit, általában ezer lájk érkezik az új tartalmakra.

A rajongók úgy látszik Hosszú Katinka nélkül nem találják annyira érdekesnek Tusupot, aki úgy fest, hiába kapálózik a közösségi médiában, nem tud újra olyan sikeres lenne itt, mint egy évvel korábban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?