SHOWBIZ

Szétszedik a nők Shane Tusupot: Elárasztották üzenetekkel

Shane Tusup alaposan meglepett mindenkit, amikor a Nicsak, ki vagyok? második adásában előbukkant az oroszlán maszk alól.
  • Szerző: Buster

Shane Tusuprol az emberek többségében az a benyomás alakult ki, hogy ő egy kőkemény sportember, aki soha egy pillanatra sem lazít és nem érdekli más, csak hogy a versenyzői sikeresek legyenek a medencében. Nos, most sikerült megmutatnia szórakoztató énjét is a TV2 sikerműsorában, ezzel pedig felhívta magára a gyengébbik nem képviselőinek figyelmét is. A rajongókat még az sem zavarja, hogy Shane jó ideje él boldog párkapcsolatban szerelmével Courtney-val, akivel Amerikában hozta össze édesanyja nem sokkal a válása után. Az úszóedző lapunk kérdésére elárulta, hogy két héttel a Nicsak, ki vagyok? élő show-ja után sem ért a rajongói levelek végére.

Bors / Móricz István

Fotó: Bors / Móricz István

„Nagyon sok üzenetet kaptam, általában próbálok kedves lenni és mindenkinek válaszolni, de jelen esetben még mindig nem értem a levelek végére”

- mondta a sportember, aki nem sokat hezitált, amikor felkérték legyen ő a műsor oroszlánja.

Bors / Móricz István

Fotó: Bors / Móricz István

„Van egy olyan része az életemnek, amit nehezen tudunk megmutatni. A rengeteg napi munka és küzdelem mellett, szükség van a szórakoztató énemre is, sokszor így tudunk csak átlendülni egy-egy holtponton. A célom az volt, hogy ezzel a műsorral ezt az arcomat is megmutassam a nézőknek”

- tette hozzá Shane, aki a napilap pénteki számában hosszabban is mesél a műsorral kapcsolatos élményeiről és azt is elárulja, hol tanult énekelni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?