TÜZELŐÁLLÁS

Fucsovics dühbe gurult a pályán: durva, mit művelt

Megváltozott az ellenfele személye, esőszünetek is nehezítették a koncentrálását, de... Elvesztette a fejét, s az ütője bánta. Ebből büntetés lesz!
  • Szerző: vav

Fucsovics Márton a nyitó fordulóban búcsúzott a Csengtuban zajló, egymillió dollár (300 millió forint) összdíjazású kemény pályás tenisztornán. A világranglistán 66. magyar játékost a selejtezőkből szerencsés vesztesként (Kamil Majchrzak visszalépése után) csak a főtáblára jutott dél-afrikai Lloyd Harristől (111.) kapott ki. A végeredmény Marci szempontjából 6:4, 4:6, 2:6.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fucsovics

Fotó: MTI

Az MTI tudósítása szerint a meccs után Fucsovics összetörte az ütőjét, majd a székére visszaülve dühösen tovább csapkodva tovább „aprította” azt.

A magabiztosan megnyert első játszma után, a második végén Fucsovics váratlanul elvesztette az adogatását és a szettet. A döntő játékrészben 1:1-nél eleredt eső félórás szünete sem kedvezett a magyar teniszezőnek: utána sem kapta el a fonalat, Harris kétszer is brékelte. Végül három hárított meccslabda után, 1 óra 42 perces küzdelmüknek az ellenfél látványos átemelése vetett véget.

És ezeket olvastad már?