OLDALVONAL

Ennek nem örülhet Dzsudzsák Balázs, lenyúlták a mezét

A jól megszokott 7-es mezszám helyett 10-esben fog játszani új klubjában, az al-Ain FC-ben Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
  • Szerző: ST

Az előző héten csapatot váltó –az al-Ittihad Kalba felbontotta szerződését- szélsőt a keddi, ázsiai Bajnokok Ligája mérkőzésen hatalmas molinóval köszöntötték új csapata stadionjában: „Helló Dzsudzsák, 10” - olvasható a drapérián.

Dzsudzsák Balázs
Fotó: Al Ain Facebook

A 33 éves játékos azért nem játszhat kedvelt számában, mivel azt az al-Ain honosított brazil sztárja, Caio Canedo viseli. A Transfermarkt szerint Dzsudzsáknál közel kétszer értékesebb csatár tavaly július óta áll a gárda alkalmazásában, ebben a bajnoki évadban 10 mérkőzésen 5 gólt szerzett. A magyar focistának így nem volt esélye arra, hogy esetleg megkapja a 7-es dresszt -ez a szám szerepel az Instagram-nevében is- a csapat első számú sztárjától.

Így köszöntötték Dzsudzsákot
Fotó: Instagram

Az al-Ain egyébként pocsék rajtot vett az ázsiai BL-ben, miután az iráni Szepahan 4-0-ra tudott győzni az otthonukban. A vendégeknél a korábbi magyar válogatott Koman Vladimir hét percet kapott.

Dzsudzsák a szabályok értelmében a BL-csoportkörében nem léphet pályára, továbbjutás esetén az egyenes kiesés szakaszra lehet majd nevezni

És ezeket olvastad már?