SPORT

Ez a srác fejjel rohan a falnak egy profi szerződésért

Az ausztrál rögbijátékos élete álma, hogy szerződést kapjon a profik között. Célja megvalósítására egy igazán őrült tervet eszelt ki.
  • Szerző: pr

A fiatal rögbijátékos, David Andjelz élete álma, hogy szerződést kapjon valamelyik profi csapatnál. A CBS News szerint az ausztrál egyetemista annyira szeretne pályára lépni a National Rugby League-ben, hogy célja megvalósítására még egy igazán őrült próbatételt is kieszelt.

Miután David fejében megszületett a vad gondolat, a srác a haverjait hívta segítségül. A csapatnak egy embermagasságú téglafalat kellett felépítenie, hogy aztán Andjelz rövid nekifutás után, labdával a kezében áttörje a kőkemény akadályt.

Összeverte magát, de örült neki

A rögbijátékos mindenképpen valami eredetit szeretett volna kitalálni, mert úgy véli, a hagyományos edzésekről készült felvételek már a kutyát sem érdeklik. A téglafalas akciójáról készített videón egyszerre örökíttette meg elszántságát, őrültségét és fizikai erejét. A kísérlet sikerült, igaz, Andjelz rendesen összeverte magát.

A srác most azt tervezi, hogy a videót rengeteg profi klubnak elküldi, és várja a telefonhívásokat. Mit mondhatnánk? Sok sikert, Dave!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?