SPORT

Megható fotó került elő Michael Schumacherről

Könnyekig hatódtak a rajongók. A nyilvánosság számára eddig ismeretlen volt a Le Castellet-ben készült kép.
  • Szerző: vav

Több mint hat éve szinte semmit sem lehet tudni Michael Schumacherről, aki 2013 végén szenvedett csaknem végzetes síbalesetet. A Forma-1 hétszeres világbajnoka mégsem merült feledésbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Most például az egyik tehetséges utód, Charles Leclerc osztott meg egy soha nem látott fotót, amely kisgyerekkorában a példaképével készült. A Ferrari 22 éves monacói autóversenyzőjét ugyanis nem csak az olasz F1-istálló köti össze a német legendával. Akkoriban még Schumi volt a Ferrari sztárja, Leclerc és kis barátai pedig autogramot kaptak tőle az overáljaikra:

 

Mint írja, Leclerc nagyon boldog, hogy megtalálta ezt a régi közös képet. Sos-sok éve a Le Castellet-i Paul Ricard-versenypályán Schumacher a Ferrarit tesztelte, ők pedig a kortársaival a gokartpályán gyakoroltak.

„Találkoztunk vele, ő aláírta az overáljainkat, és szólt hozzánk pár szót, mielőtt visszament a boxba. Akkoriban nem gondoltam volna, hogy egyszer még ugyanabban a csapatban versenyezhetek, mint ő”

- emlékezett vissza a fotón középen látható Charles Leclerc, aki sosem titkolta, hogy Schumi volt a gyerekkori példaképe.

Az Instagram-kép alatt hosszan sorjáznak a Leclerc- és Ferrari-rajongók meghatott hozzászólásai, többük bevallása szerint könnyet csalt a szemükbe a régi felvétel.

És ezeket olvastad már?