SPORT

Így még nem láthattad C. Ronaldo ultraszexi exét!

Sztárparádé a kitzbüheli síversenyen. Hollywoodi és F1-csillagok, nagyhatalmú politikusok és sportvezetők a havon. De mind elbújhat Irina mögött.
  • Szerző: vav

Arnold Schwarzenegger kormányzó-Terminátor, Gwyneth Paltrow hollywoodi szöszi, Jason Statham akcióhős, Bernie Ecclestone Forma-1-Napóleon, Niki Lauda és David Coulthard korábbi F1-sztárok, Mario Götze világbajnok focista, Tobias Moretti „Rex felügyelő” és társaik látogattak el egy  legendás síversenyre.

A show-t mégis ellopta előlük Irina Shayk. Pedig Cristiano Ronaldo korábbi, a hollywoodi filmcsillag Bradley Cooper jelenlegi barátnője úgy felöltözött, mint tán még soha.

Általában legfeljebb falatnyi bikiniben, vagy még többet sejtető, dögös ruhakölteményekben láthatjuk – vagy szerencsés esetben ezek nélkül. Most viszont a cudar hidegben tetőtől talpig bebugyolálta magát, de még így is vonzotta a tekinteteket.

Azért a fenti képgalériából látható: elképesztő sztárparádét vonzott az ausztriai síverseny - vagy inkább a gálaestet rendező Audi pénze? - Kitzbühelbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?