10 hónapja

Repes a rajongók szíve, Michael Schumacher is szerepel a család ünnepi képén

Schumiék különleges lapot küldtek kedvenc olasz éttermüknek karácsony közeledtével.

Az idei már a nyolcadik karácsony lesz Michael Schumacher 2013 végi súlyos síbalesete óta. Szerettei minden eszközzel hangsúlyozzák: az ápolásra szoruló hétszeres F1-világbajnok eltűnt ugyan a nyilvánosság elől, de állapota ellenére természetesen továbbra is a család fontos tagja.

Schumacher és felesége még 2005-ben a Ferrari téli szünetbeli rendezvényén
Fotó: AFP

„Megérkezett az első karácsonyi ajándék. Egy ajándék, amely betölti a szívet”

- adta közre Rosella Paolucci, Schumacherék hajdani kedvelt olaszországi Montana éttermének vezetője azt az egyedi üdvözlőlapot, amit a Forma-1 legendájának családjától kapott az ünnepek közeledtével.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ristorante Montana (@ristorantemontana) által megosztott bejegyzés

Az ifjabbik Schumacher egy sisakjával érkezett képeslapot a család barátai kapják meg. Ezen Mick egy 47-es rajtszámú versenyautóval száguld a havas tájon. A háttérben pedig az Európa- és világbajnok westernlovas nővére, Gina Schumacherrel a nyergében szarvasok helyett egy ló húzza az ajándékokkal teli szánt – rajta Corinna asszonnyal, és mellette a gyeplőt fogó Michael Schumacherrel a Télapóként.

„Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet. Minden jót kíván a Schumacher család”

- olvasható a lapon.

Mick még személyesebb üzenettel is ellátta: mint írta, mindent köszön Rosellának és férjének, Mauriziónak, különösen a világ legjobb tésztáit.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!