2 éve

Mike Tyson százmilliós drogbirodalmat épített

Az egykori nehézsúlyú ökölvívó világbajnok vállalkozása óriási vagyont termel.

Tyson Holistic címkével Mike Tyson 2016 óta értékesít kannabisz-származékokat tartalmazó termékeket. Az 53 éves egykori nehézsúlyú ökölvívó nagyjából havi 500 ezer fontot (200 millió forint) termel ezzel az üzleti tevékenységgel – írja a The Sun. A brit lap a címében kannabisz birodalomról ír, ami nem túlzás a további terveket illetően.

Az egykori világbajnok bokszoló most azt tervezi, hogy megvásárol egy óriási területet, ahol szállodát építene, ahol rendszeresen zenei fesztivált rendezne, és ahol természetesen a kannabisz-származékokat tartalmazó termékeit árusítanák. További cél a Tyson Egyetem megalakítása, ahol a kannabisz termesztéséről adnának előadásokat leendő kertészeknek.

Fotó: Instagram

Tyson rendszeres marihuánafogyasztó, úgy véli, nyugodtabb személyiség lett a szertől. Korábbi élete nagy részét az agresszivitás, az ital és a kábítószer uralta, számos rendőrségi ügye volt, szexuális erőszak miatt letartóztatták, három évet börtönben töltött.

Mike Tyson Los Angelesben él, az Egyesült Államok legnépesebb államában, Kaliforniában 2018. január 1-jétől legális a marihuána forgalmazása és fogyasztása.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!