SIKK

Hamarosan jön az ősz, de máris itt a legőrültebb fürdőruhadivat

Aki kései nyaralást tervez, akár már a legújabb bikinidivatot is követheti. A tervezők kitettek magukért, elbúcsúzhatunk a klasszikus daraboktól.
  • Szerző: Z.B.

A kifutókon megjelenő divatbikinik általában nem a praktikusságukról híresek, viszont állati jól néznek ki. Az biztos, hogy a legújabb darabok egyáltalán nem napozásbarátok, de aki szeret a vízparton is trendi lenni, megtalálhatja a hozzá illő legstílusosabb fürdőruhát.

1. Egyszerű stílus egy kis csavarral

Ha egyszínű bikinit szeretnénk, a legjobb, ha kicsit extrémebb formát választunk. Például a felső rész lehet vállra ejthető, vagy a bugyi magasított derekú.

Ha egy ilyen darab mellett tesszük le a voksunkat, biztosan nem marad csík a napozás után a nyakon, a karon viszont annál inkább. Az egyszerűbb fazont dobjuk fel egy extrémebb strandtáskával, vagy feltűnő lepellel.

2. Vadító rojtok

Ahogy idén, úgy jövőre is hódítani fognak az izgalmas rojtok. Az új dizájn szerint azonban nem felül, hanem az alsó részen díszelegnek majd.

Azt nem gondolnánk, hogy kényelmes és praktikus, de mindenképpen szexi.

3. Szemérmes egyberészes

Ha akad egy kis takargatnivalónk, vagy egyszerűen csak nem szeretjük a bikinit, akkor mindenképpen pánt nélküli fürdőruhát válasszunk.

Finom, nőies és elegáns. Érdemes nem egyszínűbe bújtatni a testünket. Igyekezzünk sűrű, virágos vagy azték mintával díszítettet választani, így önmagában is ékszerként feszül majd a testünkre.

És ezeket olvastad már?