2 éve

Döbbenetesen bátor képet tett közzé a világ leghíresebb ducimodellje

A legtöbb nőt sokkolja ez az időszak, sokan szégyellik is a testüket. A szexi ducimodell azonban erőt ad nekik: azt mondja, a női test mindig gyönyörű, és minden állapotot lehet büszkén vállalni.

Amikor Ashley Graham bejelentette, hogy babát vár, sokan azt hitték, hogy el fog tűnni a nyilvánosság elől. Azonban a szexi ducimodellnek ez esze ágában sem volt, és nem csupán dolgozott, de meg is mutatta, hogyan változott a teste. És a fotóival rengeteg nőnek ad önbizalmat.

Fotó: Profimedia

Januárban fog megszületni a kisfia, mégis a kamerák elé állt, hogy bemutassa legújabb fürdőruha-kollekcióját. A 2020-as kampány darabjait nagy pocakkal és széles mosollyal reklámozza.

„A terhesség egy új nézőpontból mutatta meg a testem” – mondta egy sajtótájékoztatón. Azt is hozzátette, hogy hosszú ideig küzdött azzal, hogy el tudja fogadni gömbölyded idomait, és a terhesség most egy újabb okot adott arra, hogy miért is ünnepelje és szeresse azokat a dolgokat, amiket mások hibának látnak. Például a striákat; Ashley igen merész fotón mutatta meg, hogyan változik a teste.

Ahogy egy interjúban elmondta, eleinte nehezen barátkozott meg „új testével” a terhesség alatt, de ráébredt, hogy igenis így is elfogadhatja magát. Így egyre merészebb felvételeken mutatta meg, milyen csodálatos a női test a terhesség alatt.

Végül a fürdőruha kollekció bemutatásánál már egyenesen azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha minden nőben tudatosulna, hogy a testük minden állapotban szép és szerethető.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!