ÉLETMÓDI

Úristen, mi történt a világhírű ducimodell mellével

A dögös modell rendszeresen örvendezteti meg rajongóit pikáns fotókkal és videókkal. A legutóbbi nem csupán rendkívül szexi, hanem vicces is. Nem csoda, hogy a férfiak odáig vannak érte! No, meg a benne felbukkanó keblekért...
  • Szerző: jd

Eszméletlen szexi videót osztott meg a húsos, dús keblű ducimodell Instagram oldalán: Ashley Graham kulisszatitkokat mutatott meg arról, hogyan lesz a nő dekoltázsa tökéletes. Legalábbis szeretett volna; ugyanis míg a trükk Kim Kardashiannak nagyon jól bejött, Ashley-nek beletört a bicskája…

A trükköt a popsiceleb még 2008-ban osztotta meg a világgal: a ciciket ragasztószalaggal rögzíti, melltartó nélkül, és így eszméletlen lesz a dekoltázs. Rengeteg nő alkalmazza azóta a módszert, és nem véletlen: a cicik peckesen és szexin állnak a ruha alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ezt akarta kipróbálni a szexi ducimodell a hatalmas keblein; csakhogy valamit nem jól csinált, mert a dolog egyáltalán nem nézett ki szexin, sokkal inkább fájdalmasan. A férfiaknak így is tetszett a videó, amiben a közönsége segítségét kérte: hogyne, hiszen egyik melle félig takarva a szalag alatt, a másikat pedig csak a tenyerével fedte le.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A videósorozat legvégén kimondottan fájdalmas a látvány, ahogy Ashley segítője letépi a ragasztószalagot. A követői persze ellátták jó tanácsokkal, hogyan és milyen szalaggal kell a ciciragasztást csinálni – de a férfiakat ez már nem nagyon érdekelte, inkább reménykednek, hogy az újabb kísérletezést is meg fogja osztani a húsos szépség.

És ezeket olvastad már?