ÉLETMÓDI

Húsos, formás idomok: Bikiniben vadítanak az ultraszexi ducimodellek!

Egyre több gömbölyded nő bátorodik fel, és mutatja meg hatalmas, buja idomait. Naná, hogy a férfiak nem panaszkodnak, sőt, imádják, ha egy nőn van mit fogni!
  • Szerző: jd

Nem vitás, hogy sokat köszönhetnek a férfiak ezeknek a bátor nőknek, akik elsőként dobták a sarokba az egyrészes fürdőruhát, és mutatták meg hatalmas kebleiket, formás combjaikat bikiniben. Egyre kevésbé botránkoznak meg az emberek, ha egy termetesebb nő lenge fürdőruhát ölt magára: a nők felbátorodnak, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek. Ugyanis a többségnek egyáltalán nem a csontsovány nőkre fáj a foga. Ez az öt bátor nő pedig idén is kitesz magáért!

Ashley Graham: Nagyon pimasz XXL-modell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley az elsők között volt, aki kitaposta az utat a testesebb lányok számára a modellszakmában, és a férfiak nem csupán a hatalmas idomai miatt szeretik: ebben a nőben ugyanis van valami természetes bujaság, amivel egy pillanat alatt elszédíti őket.

Denise Bidot: Buja és bátor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denise Bidot (@denisebidot) által megosztott bejegyzés,

Akárcsak Ashley, ő is rutinos modellnek számít, és egyáltalán nem fél attól, ha meg kell mutatnia magát. Nem csoda, hogy minden évben lélegzetelállító bikiniket mutat be a nőknek – amikkel leveszi a férfiakat a lábukról.

Gyönyörű gömbölyű: Hunter MacGrady

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter McGrady (@huntermcgrady) által megosztott bejegyzés,

A húsos, szőke szépség színészként is kipróbálta már magát, de a többség a modellkedés miatt ismeri. Jó ideig kínozta magát fogyókúrákkal, mire rájött, hogy ő így, gömbölydeden mutat a legjobban – no meg a férfiak is így szeretik.

Fajsúlyos magyar szépség: Sirokai Diána

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Több, mint félmillió férfi várja, hogy mikor rukkol elő egy újabb izgalmas felvétellel Instagram oldalán – és soha nem okoz nekik csalódást. Rengetegen kíváncsiak arra, hogy idén milyen bikinis képet oszt meg rajongóival, de abban mindenki biztos, hogy eszméletlen szexi lesz a látvány…

Tess Holliday, a botrányos husikirálynő

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALPINE BUTTERFLY (@alpinebutterflyswim) által megosztott bejegyzés,

Szerepelt egy világhírű magazin címlapján, és beszólt a New York Divathétnek, amiért nem hívnak meg ducimodelleket a kifutókra – és ez csak pár dolog, ami miatt erről a hatalmas testű szépségről beszélnek. Tess nem megy a szomszédba, ha oda kell mondani valakinek; ahogyan akkor sem, ha férfiak előtt kell ledobálnia magáról egy-két ruhadarabot…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?