6 éve

Õrület, ez történik a frizuráddal, ha fordítva mosol hajat

Miért ne cserélhetnéd fel a sorrendet? Elõször balzsamozz, aztán jöhet a sampon. Ezzel a remek szépségtrükkel sokkal dúsabbnak tûnik majd a hajad!

A megszokott hajmosási módszer a legelterjedtebb napjainkban, azaz először samponozol egyszer vagy kétszer, majd ezt követi a balzsamos ápolás. Azt azonban kevesen tudják, hogy ezáltal a haj veszíthet rugalmasságából, lelapul és kevésbé lesz fényes.

Az új trend rajongói úgy vélik, eddig mindenki rosszul csinálta, és az új módszerrel egészen meghökkentő javulás érhető el!

Mivel a balzsamok tele vannak értékes olajokkal, ezen tápanyagok sajnos elnehezítik a hajat. Így lehetséges, hogy bár ragyogóan fényes, mégis lelapuló haj lesz a végeredmény. Érdemes tehát az egész procedúrát megfordítani.


Az új módszer szerint először a bevizezett hajat a kondicionálóval kell kezelni, majd néhány perc után kiöblíteni és csak utána jöhet a sampon. Nem csak a vékony szálú haj esetében érdemes kipróbálni ezt az eljárást. Azoknak is tanácsos ezt a praktikát választani, akiknek könnyen gubancolódik vagy zsírosodik a hajuk.

Tipp: Ha a hajad vastag és durva tapintású, akkor alkalmazd a balzsam-sampon-balzsam kombinációt a tökéletes hatás érdekében!
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!