sampon

7 találat
SIKK

6 óriási hiba, amit hajmosás közben mindenki elkövet

A rutinszerűen végzett hajmosás sokkal többet árthat a hajnak, mint az gondolnád. Megmutatjuk, mire kell ügyelned, hogy a frizurád olyan szép ás ápolt legyen, mintha a fodrásztól léptél volna ki.

SIKK

Hihetetlen, mi történik, ha szódabikarbónát teszel a samponba

A szódabikarbóna nemcsak remek takarítószer, hanem a szépségápolás egyik remek eszköze is. Nem rossz ötlet például hozzáadni egy keveset a samponodhoz. Eláruljuk, mi mindenben segít!

MEDICINA

Soha többet nem hullik a hajad, ha így használod a samponod

Észrevetted, hogy hullik a hajad? Íme egy remek recept, ami egyszerű és hatásos! Készíts magadnak sampont, amitől tincseid pár hét alatt visszanyerhetik szépségüket.

SIKK

Látványos kísérlet: Így teszi tönkre a hajad az olcsó sampon!

Az emberek gyakran összekötik a minőséget a drága termékekkel, pedig a kettő nem mindig jár együtt. A festett hajú nők azonban jobban teszik, ha a silány, olcsó samponokat messze elkerülik!

SIKK

Õrület, ez történik a frizuráddal, ha fordítva mosol hajat

Miért ne cserélhetnéd fel a sorrendet? Először balzsamozz, aztán jöhet a sampon. Ezzel a remek szépségtrükkel sokkal dúsabbnak tűnik majd a hajad!

SIKK

Ilyen gyakran mosd a hajad!

Míg régen elegendő volt hetente egyszer hajat mosni, manapság ritka, hogy valaki hét napig ne nyúljon a samponhoz. De valójában mi az igazán egészséges?

SIKK

Így menti meg a hajad a szódabikarbóna

Száraz, fénytelen, erőtlen a hajad? A fejbőrödnek elege van a kemikáliákból? Megmutatjuk, mit tesz a hajaddal a szódabikarbóna-sampon!