hajmosás

18 találat
A NAP KÉPE

Felül semmiben mos hajat, megmutatja óriási mellét a dögös tévésztár

Egyetlen törölközőjét inkább a fejére tekerte turbánként Rosanna a hajmosás után, így teljesen pőrén hagyta formás keblét.

ÉLETMÓDI

Szórj szódabikarbónát a fejedre és csodát látsz

Télen különösen nehéz megtartani a szép frizurát, hiszen a sapka nem csupán lelapítja a hajat, de befülled alatta a fejbőr, és ápolatlan hatású lesz. Ez a házi csodaszer erre is megoldást nyújt, de ennél jóval többet ad, ha néha hajat mosol vele...

OTTHONKA

Elképesztő, így nő a hajad a leggyorsabban

Szép, egészséges hajat szeretnél, ami gyorsan nő? Szuper ötletet mutatunk, amit ha megfogadsz, nagyon hamar látható lesz a változás. Íme a recept.

OTTHONKA

150 forintból rendbe teszi a háztartásodat, a szódabikarbóna maga a csoda

Nem kell az a sok, fölösleges kence-fice és drága takarítószer! A személyes higiéniától a marha steakig, a konyhától a gyerekszobáig mindenre a szódabikarbónát ajánljuk.

SIKK

Hihetetlen, mi történik, ha szódabikarbónát teszel a samponba

A szódabikarbóna nemcsak remek takarítószer, hanem a szépségápolás egyik remek eszköze is. Nem rossz ötlet például hozzáadni egy keveset a samponodhoz. Eláruljuk, mi mindenben segít!

MEDICINA

Hullik a hajad? Vesd be a nagy szódabikarbóna-trükköt!

Légy hűtlen a mutatós, divatos flakonokban árult, drága samponokhoz, próbálj ki valami természetesebbet.

SIKK

Kíváncsi vagy, mi történik, ha ritkábban mosol hajat?

El sem tudod képzelni, hogy ne moss hajat minden nap? Pedig lehet, hogy érdemes volna kihagynod egy kis időt, akár egy hetet is. De vajon mi történik ilyenkor a hajaddal?

SIKK

Õrület, ez történik a frizuráddal, ha fordítva mosol hajat

Miért ne cserélhetnéd fel a sorrendet? Először balzsamozz, aztán jöhet a sampon. Ezzel a remek szépségtrükkel sokkal dúsabbnak tűnik majd a hajad!

MEDICINA

Mindig használsz sampont hajmosáshoz? Megdöbbentő, de ez nagy hiba!

Fogalmad sincs, milyen hibákat követsz el hajmosás közben. Figyelj, mert meglepődsz!

SIKK

Tudod, miért jó, ha a sört tojással kevered? Most figyelj!

Veled is előfordult már, hogy hiába mostad és balzsamoztad a hajad, nem lett szebb a tartása, sőt még kifésülni is alig tudtad? Ne keseredj el! Mutatjuk, mi a megoldás, ha gyönyörűen csillogó, dús hajat szeretnél.

OTTHONKA

Májusi eső aranyat ér: ezért gyűjtsd össze magadnak!

Fogadjunk, eddig meg sem fordult a fejedben, hogy mennyi mindenre használhatod a teljesen ingyenes esővizet. Most, hogy előreláthatóan napokig szakadni fog, érdemes lenne edényekben felfognod és összegyűjtened az esőt! Mutatjuk, miért!

MEDICINA

Teljesen megváltozik az életed, ha soha többé nem használsz sampont!

Kiszámoltad már, hogy hajmosással mennyi időt töltesz el? Egy különös ötlettel most egyszerűsítheted az életed. Nemcsak időt spórolsz, de sok macerától is megkíméled magad. Ráadásul gyönyörű és egészséges lesz a hajad is!

ÉLETMÓDI

Sosem találod ki, mitől zsírosodik a hajad!

Erre a hírre nem voltunk felkészülve. És nagyon meglepődnénk, ha te igen. Ki hitte volna, hogy erre kell figyelnünk a ritkább hajmosásért...

SIKK

Moss hajat majonézzel, meglepő csoda történik!

Hogy kinek jutott először eszébe, nem tudni, de az ötlet szinte magától értetődő!

SIKK

Fantasztikus újítás, ha lusta vagy hajat mosni

Macerás a mindennapi hajmosás? Itt a megoldás: védi a hajvégeket, miközben a hajtöveket megtisztíthatod a zsírtól és a piszoktól. Zseniális!

SIKK

Ilyen gyakran mosd a hajad!

Míg régen elegendő volt hetente egyszer hajat mosni, manapság ritka, hogy valaki hét napig ne nyúljon a samponhoz. De valójában mi az igazán egészséges?

SIKK

Vigyázat, veszélyes is lehet a szódabikarbóna!

Aki természetes megoldást keres a hajmosásra, hamar eljut a szódabikarbónáig és az almaecetig. Ám a legutóbbi tapasztalatok szerint érdemes vigyázni vele, ez a módszer tönkrevághatja a hajat!

SIKK

Te is szeretnéd, hogy gyorsabban nőjön a hajad? Nem lehetetlen!

Olykor megesik, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve elrohansz a fodrászhoz és csutkára vágatod a hajad. Aztán megbánod, és különféle hajnövesztő praktikák után kezdesz kutatni, hogy minél gyorsabban visszakapd a hajkoronád.