SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.21. 13:15

Kiszivárgott egy fotó a Sztárban Sztár stúdiójából: Ezt művelte Zámbó Krisztián, amikor nem vette a kamera

Az énekes a produkciója után kissé elengedte magát. Azt hitte, senki sem figyeli őt a Sztárban Sztár stúdiójában.

Óriási érdeklődés övezte a Sztárban Sztár tizedik, jubileumi évadának október 19-i fináléját. Az ország házibulijának döntőjében nemcsak a négy finalista lépett színpadra, hanem azok a versenyzők is megmutatták magukat, akik korábban már búcsúztak a versenytől.

Sztárban Sztár
Október 19-én véget ért a Sztárban Sztár All Stars (Fotó: TV2)

Zámbó Krisztián nem akárkikkel alkotott kvartettet: Szabó Ádámmal, Pál Dénessel és Sipos Tomival karöltve az Il Divo nevű formációt alakították, és a Time To Say Goodbye című dallal mindenkit elvarázsoltak.

A Sztárban Sztár énekesei megszokhatták, hogy szinte végig pásztázza őket a kamera, amikor a TV2 stúdiójában vannak, mindössze a leállásokban bújhatnak el pár percre a kíváncsi szemek elől. Vagy még akkor sem?

Zámbó Krisztián az egyik szünetben megragadta az alkalmat, hogy a szerelmével, Zsuzskával beszélgessen, ám fel kellett állnia a páholyban található díványra, hogy jól hallja szerelme szavait. Bár cipőben volt, ez láthatóan nem tartotta vissza. Mit sem sejtve állt fel a díványra, a jelenet azonban nem kerülte el a Ripost fotósának figyelmét! Nézzétek csak!

Sztárban Sztár, Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián nem zavartatta magát, felállt a díványra a Sztárban Sztár stúdiójában (Fotó: Ripost)

Sztárban Sztár All stars: Peter Srámek lett a végső győztes

A Sztárban Sztár All Stars október 19-i fináléjában szép számmal voltak felemelő és könnyed pillanatok. Az érzelmek csak úgy tomboltak, és szinte minden előadónak sikerült rátennie még egy lapáttal az előző produkcióra. 

Négy döntös: Puskás Peti, Peter Srámek, Gubik Petra és Oláh Gergő küzdhetett meg a legsokoldalúbb előadó címéért a jubileumi tizedik évadban. Ebben a részben a zsűri már nem pontozott, viszont minden egyes produkció után elmondták a véleményüket. Sőt, Kasza Tibor, Radics Gigi, Rúzsa Magdi és Curtis személyében vendégelőadók is érkeztek, hogy támogassák egy duettel a versenyzőket. 

A végső sorrendről így a nézők dönthettek. Ennek alapján negyedik helyen végzett Puskás Péter. A bronzérmes Oláh Gergő lett. Mindezek után lenullázták a nézői szavazatokat, hogy kiderüljön Gubik Petra vagy Peter Srámek a legsokoldalúbb előadó. 

A végső győztes végül Peter Srámek lett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek