Létrehozva: 2024.09.23. 13:00

"Belenéztem a tükörbe és elszörnyedtem" - Nem hiszed el, mivel akar fogyni Zámbó Krisztián

A Sztárban Sztár All Stars megnyeréséről már le kellett mondania, de a sikeres fogyásról nem mond le Jimmy legidősebb fia. Zámbó Krisztián a Ripost-nak elárulta: most már amolyan női praktikákat is bevet súlyának leadása érdekében.

Szereti szórakoztatni az embereket, ezért is örült, hogy szerepelhet a Sztárban Sztár All Stars évadában a legendás énekes fia. Zámbó Krisztián már a legelső adásban hangos sikert aratott Korda Gyuri bácsi bőrébe bújva, alakításával a zsűrit és a nézőket is lenyűgözte. De a műsor múlt szombati adásában Szandi utánzásával hiába nevettette meg az ítészeket, végül kiesett a versenyből. De ez persze nem szegte kedvét az énekesnek, mint mondta: így újból teljes erővel beleveti magát a túlsúlyának leadásába. 

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián Szandi bőrébe bújva kiesett a Sztárban Sztárból (Fotó: Bors)

Zámbó Krisztián súlya örök kihívás 

Már többször sikerült lefogynia, és most sem adja fel, amíg el nem éri a 90 kilogrammos álomsúlyt. Zámbó Krisztián minden praktikát bevet és az sem érdekli, hogy ha egy fogyásra szakosodott szalonban furcsán néznek rá az emberek. Mert nem is tagadja, hogy zavarja a kinézete.

„Nem csak hiúságból zavar a súlyom, hanem azt gondolom, mint minden színpadi embernek, adnom kell a külsőmre” – árulta el lapunknak a TV2 sztárja. Édesapám is mindig nagyon odafigyelt erre, azt mondta, meg kell tisztelni a rajongókat azzal is, hogy megadjuk a módját a kinézetünknek, figyelni kell mindig magunkra. A Sztárban Sztárban most, amikor Szandi bőrébe bújtam, és felvettem azt a pöttyös ruhát, belenéztem a tükörbe és elszörnyedtem. Mert ok, hogy mindig vicces, ha egy férfi versenyző nőt alakít, de engem nagyon zavart.”

Zámbó Krisztián párja, Zsuzska, mint mindenben, a sikeres diétában is támogatja szerelmét. Segít neki az egészséges étkezésben, ha kell, még az edzőterembe is elkíséri, és együtt nézték ki az InfraShape kezeléseket is. 

Most komolyan, csak rá kell nézni Zsuzskára, milyen csinos, már csak miatta is le kell fogynom, hogy jól nézzek ki mellette. Év elején egyébként sokat jártam le az edzőterembe is, de aztán jött a biciklibaleset, eltört a könyököm, így egy hosszabb időre a kondiról le kellett mondjak. De most újra belevetem magam, sőt még amolyan női dolgokat is bevetek, mint az alakformáló gépek, több fajtát is kipróbáltam már, bevallom nekem bejön, remélem hamarosan ez majd a súlyomon is látszani fog!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek