Létrehozva: 2024.10.07. 11:30

Veszélyben Mariah Carey slágere? Kate Hudson karácsonyi dalt adott ki – videóval

Goldie Hawn lányát színésznőként ismerte meg a világ, most pedig új terepen próbálja ki magát. Kate Hudson karácsonyi dallal rukkolt elő október első napjaiban.

Idén előbb jött a karácsony… Míg sokan jóval december 24-e előtt, akár már novembertől ünnepi díszekbe öltöztetik a lakásukat, Kate Hudson az októbert is alig várta meg, hogy kiadja első karácsonyi számát!

kate hudson
Kate Hudson már most karácsonyi hangulatba került, ki is adta az első ünnepi dalát (Fotó: YouTube)

Kate Hudson megkezdte a karácsonyi szezont

Goldie Hawn lányát, Kate Hudsont színésznőként ismerte meg a világ. Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt, Majdnem híres, A csajok háborúja – hosszasan sorolhatnánk a romantikus vígjátékokat, ahol emlékezeteset alakított. A csinos szőkeség most azonban elárulta, valójában mindig is énekesnő akart lenni.

Énekesi karrierjét pedig egy karácsonyi dallal, a Have Yourself a Merry Little Christmas című ünnepi sláger feldolgozásával robbantaná be, amit október első napjaiban adott ki!
Gyerünk, hallgasd meg, és kerülj egy kicsit ünnepi hangulatba” – buzdította a rajongóit a 45 éves Kate Hudson, aki a klipben egy kivágott, feszülős, flitteres ruhában feszít.

A zene volt az én első szerelmem. Biztos vagyok benne, hogy nagyon megbántam volna, ha sosem próbálom ki benne magam” – fogalmazott a családanya, akinek három apától három gyermeke született: legidősebb fia, Ryder már 20, Bingham 12, a kis Rani pedig mindössze ötéves.

Kate alighanem a karácsonyi daltól várja az átütő sikert, hiszen nem ez az első dala, amit megmutat a közönségnek: néhány hónapja adta ki első albumát, a Glorious-t, amin vőlegénye, Danny Fujikawa társszerzőként tevékenykedett, de Linda Perry is segítségére volt, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Adele, Pink és Christina Aguilera. A jelek szerint Kate Hudson az ő nyomdokaikba lépne.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek