Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.12.

Esküvődömpingre számíthatunk jövőre? Adele, Lady Gaga és a többi híresség, akit idén jegyeztek el

Konganak a fejekben az esküvői harangok? Adele és Lady Gaga is menyasszony lett, s hazai sztárjaink közül is akad, akinek idén kérték meg a kezét.

Adele napjaink egyik legismertebb énekesnője. Nemcsak kivételes hangi adottságai miatt imádják, de szerethető humorával is sokak szívébe lopta magát. Azt is tőle megszokott sziporkázással jelentette be, hogy menyasszony lett…

adele
Adele egyedi módon jelentette be az eljegyzést (Fotó: Johnny Nunez)

Lady Gaga és Adele is oltár elé állhat jövőre

Néhány nappal ezelőtt szólta el magát Adele a lánykérésről. Németországi koncertjén ugyanis váratlanul, de leginkább csak tréfából egy rajongója házassági ajánlatot tett neki.
Nem mehetek hozzád, mert esküvőm lesz” – fogalmazott Adele, alighanem Rich Paul sportügynökre célozva, akivel 2021 óta alkotnak egy pár. Bár az énekesnő ujján korábban is láttak méregdrága gyémántgyűrűt, egészen ideáig nem erősítette meg az eljegyzést. Az, hogy ezt most elárulta, azt sejteti, hogy hamarosan világra szóló esküvőjük lesz.

De nem Adele az egyetlen a külföldi énekesnők közül, aki joggal tervezheti a nagy napot. Lady Gaga a 2024-es párizsi olimpia megnyitóján villantotta meg a szikrázó ékszert, majd nem sokkal később egy interjúban már vőlegényeként hivatkozott Michael Polansky üzletemberről. A páros 2020 elején kürtölte világgá a szerelmét, alighanem jövőre már az esküvőjükről láthatunk híradást. Az extravagáns énekesnőnek egyébként ez a harmadik eljegyzése: a modell-színész Taylor Kinney 2015-ben, Valentin-napon kérte meg a kezét. A tehetségkutató ügynök, Christian Carino pedig 2018-ban jegyezte el az énekesnőt, a férfi még a karjára is tetováltatta Lady Gaga arcát, ám alig egy évvel később a szakítás mellett döntöttek.

Lady Gaga et son fiancé Michael Polansky assistent à la victoire de Léon Marchand sur 400 m 4 nage lors des Jeux Olympiques de Paris 2024 (JO) à Paris La Defense Arena à Nanterre
Lady Gaga harmadszorra lett menyasszony (Fotó: Jacovides-Perusseau / Bestimage)

A TV2 sztárja már feleség is lett

Hazai vizeken is történt lánykérés az év első felében. A Next Top Model Hungary versenyzője, Szaniszló Kitti esetében kicsit felborult a hagyományos sorrend. Néhány hónap járás után már biztosak voltak benne, hogy megtalálták egymás személyében a nagy Ő-t, így már szinte minden le volt zsírozva a júliusi esküvőhöz, amikor néhány héttel a lagzi előtt megtörtént a lánykérés.

Weisz Fanni terhesen lett menyasszony

A „hagyományos sorrend” felrúgása Weisz Fanni esetében is elmondható. Titokzatos üzletember szerelme júniusban, egy romantikus velencei úton kérte meg a siket modell kezét, aki akkor már várandós volt első közös gyermekükkel! Fanni így dupla jó hírt jelenthetett be a rajongóinak egy látványos képpel, amin az eljegyzési ékszerrel díszített kezét a pocakjára tette, így tudatva a rajongótáborral, hogy gyermeket vár, ráadásul menyasszony is lett. Arról egyelőre nem adtak hírt, hogy már a bébi születése előtt megtartják-e az esküvőt, vagy várnak vele jövő évig. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek