Létrehozva: 2024.10.26. 13:00

Megmutatjuk a Dancing with the Stars eddigi legdögösebb pillanatait – galéria

Szombaton este elindul a táncos showműsor legújabb évada, ahol sosincs hiány fülledt pillanatokban. A Dancing with the Stars eddigi évadai pedig igen magasra tették a mércét, ha dögös szettekről és szexi táncokról van szó. Most meg is mutatjuk, mik voltak az eddigi legjobbak.

Ma elstartol a Dancing with the Stars 5. évada, ahol újabb 10 sztár mutathatja meg, hogy mit tud a parketten, természetesen egy-egy profi táncos oldalán. A műsorban persze nem csak a koreográfiák izgalmasak, hiszen a szereplők sokszor egy olyan, eddig nem látott dögös oldalukat mutatják meg, amitől mindenkinek leesik az álla. Ilyen pillanatokból az elmúlt négy évadban sem volt hiány, most össze is gyűjtöttük a legjobbakat. 

Tóth Andi Dancing with the Stars 2. évad
Elképesztően dögös pillanatokat várhatunk a Dancing with the Stars 2024-es évadában is, mutatjuk az eddigieket (Fotó: Ripost)

Az első évad győztesei Gelencsér Timi és Hegyes Berci lettek és amellett, hogy bebizonyították, ők aztán tudnak táncolni Timi a szépségével is elvarázsolta a nézőket adásról adásra. A modell hol egy valódi hercegnőnek tűnt, hol pedig igazi dögös végzetasszonyaként utasította a férfiakat a lábai elé. Persze a második évadban Tóth Andi sem maradt el mögötte, olyan érzéki koreográfiákat mutattak be Andrei Mangrával, hogy szinte az egész ország azt hitte, hogy szerelem szövődött közöttük a próbák alatt. Ezután a 3. évadban Hegyes Berci Csobot Adéllal állhatott újra a dobogó legfelső fokára, akire sokszor még a férje is féltékeny volt, úgy tündökölt partnere mellett. 

A Dancing with the Stars férfi versenyzői sem maradtak alul

Persze a show nem is lenne az igazi férfi versenyzők nélkül, akik szintén előszeretettel mutatták meg mijük van. Somhegyi Krisztián például a 3. évadban egyenesen fürdőgyatyára vetkőzött, amitől az egész stúdiónak leesett az álla, de Kozma Dominiknak sem kellett szégyenkeznie, amikor a 2. évadban egész egyszerűen letépte magáról az inget. 

Galériánk a táncos műsor első négy évadának legforróbb pillanatairól az alábbi képre kattintva nézhető végig:

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek