Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.24. 16:00

A Dancing with the Stars fináléjába várják a Kőgazdag Fiatalok PSG Oglit

A Kőgazdag Fiatalok sztárja, PSG Ogli szombattól egy teljesen új arcát mutatja meg a TV2 nézőinek, hiszen tánccipőt húz. A Dancing with the Stars egyik legmeglepőbb párosa talán PSG Ogli és Szőke Zsuzsi, bár a bulicsászár barátai szerint mindenkinek le fog esni az álla.

A TikTok sztárja PSG Ogli a Kőgazdag Fiatalok 2. évada után, most a Dancing with the Stars 5. szériájában is megmutatja, hogy ő a „legpacekabb” széles e világon. A polgárpukkasztó reality szereplői pedig szinte biztosak benne, hogy Olivérnek ez menni is fog. Kőgazdag Metta és Kata, most el is árulták, mire számíthatnak a nézők a táncparketten.

PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna
Dancing with the Stars 5.
A Dancing with the Stars versenyzői között PSG Ogli is bizonyíthat Szőke Zsuzsi párjaként (Fotó: TV2)

PSG Ogli a TikTokon és a tévében leginkább szinte érthetetlen hadarásáról és elképesztő bulizási szokásairól, na meg persze az eszeveszett pénzszórásról ismert, de úgy tűnik, most egy teljesen új oldalát készül megmutatni a Dancing with the Stars első adásaiban. A kőgazdag szereplőtársa, Metta azt is elárulta, szerinte mire számíthatunk Oglitól.

„Én azt gondolom, hogy Olivér nagyon megérdemelte, hogy felkérést kapjon a Dancing with the Starsba. Persze, ez neki is egy komoly kihívás, mert szeret edzeni, de ez biztosan máshogy izzasztja meg. Emellett nagyon várom, hogy a nézők is megismerhessék azt a kicsit emberibb oldalát, amit mi már láthattunk a forgatások alatt. Ő is tud fáradt lenni, neki is vannak küzdelmei, akár magával is, mert nem egy türelmes típus, ehhez viszont kell a türelem.”

Nagyon remélem, hogy személyesen szurkolhatok neki, de ha nem, akkor is mindenképpen szavazni fogok rá. Ráadásul van benne egy olyan versenyszellem és maximalizmus, ami miatt biztos, hogy komolyan veszi majd a műsort. Senki előtt nem szeret rosszul teljesíteni, úgyhogy mindent bele fog adni és a legjobb háromban biztosan ott lesz a végén, én úgy gondolom

 – jósolta a Kőgazdag Fiatalok szereplője.

Olivér lehet a Dancing with the Stars 2024-es győztese?

Takács Kata szerint igen! A Kőgazdag Fiatalok 1. évada után meglepetésként visszatérő Kata szintén nagy jövőt jósol Ogli tánckarrierjének, bár szerinte kétesélyes a dolog. Az azonban biztos, hogy Kata is támogatja majd pénzt és időt nem sajnálva a szavazatokra.

Nagyon szeretném, hogyha nyerne, szerintem képes is rá, mert ügyes. Még nem láttam táncolni így komolyabban, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Remélem, hogy komolyan is veszi majd, szerintem van rá esély, különösen az elején, de ha elhülyéskedi, akkor is biztosan vicces lesz és elviszi majd a műsort. De én mindenképpen szurkolni fogok neki

 – árulta el Kata.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek