FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.25. 10:00

Hoppá! Tóth Gabit intim helyen ragadta meg kedvese a kamera előtt - Fotó

Elolvadtak a rajongók Tóth Gabi és Papp Máté Bence friss fotójától.

Mint arról a Ripost beszámolt, Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Stars évada után nem pihen egy percet sem, ugyanis lázasan készülődik a Dancing with the Stars műsorára. Az aranytorkú énekesnő szerelme, Papp Máté Bence oldalán fogja hétről hétre bizonyítani a tánctudását. A próbák azonban már régóta zajlanak, amiről Gabi előszeretettel oszt meg beszámolókat a közösségi oldalán.

293A7824
Fotó: Szabolcs László

Még korábban egymás karjában, széles mosollyal jelentették be, hogy már elkezdték a visszaszámlálást, hiszen most hétvégén már be is robban a táncos vetélkedő a tévékészülékeken. Most Gabi egy olyan képet tett közzé, amin nagyot nézhettek a rajongói. Ugyanis Papp Máté Bence a csípőjénél és combelsőjénél megragadva emelte meg, mintha csak pehelysúlyú lenne. 

„Annyira jó érzés megélni, hogy a belefektetett energiád, szorgalmad gyümölcsöző lesz és ezt magadnak köszönheted… Mátéval élmény táncolni és átélni a határaim feszegetését … nagy türelemmel áll hozzám és folyamatosan motivál, amitől azt érzem , hogy bármire képes vagyok! Fantasztikus tanár. Már csak kettőt kell aludni és indul a Dancing With The Stars minden pillanatát imádom! A tánc mindent begyógyít és hatalmas boldogságot szabadít fel bennünk! Kezdjetek el táncolni!!!! ja és szorítsatok nekünk” – írta Tóth Gabi szerelmes posztjában, amit még Sydney van den Bosch is egy szívecskével jutalmazott. 

„Elragadóak vagytok! A tánccal minden érzést kilehet fejezni! Nagyon sok sikert kívánok!”

„Csak tárd szét a szárnyaid és repülj a csoda bennetek van!”

„Nagyon várom, csak miattatok”

- biztatták Gabit a rajongói. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek