Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.21. 06:00

"Kezd kipukkadni a lufi" - Ezt gondolja Tóth Gabi a gyalázkodó kommentelőkről

Az énekesnő a Sztárban Sztár All Stars-nak köszönheti, hogy rádöbbent, mégis szeretik őt az emberek. Tóth Gabi így minden eddiginél energikusabban készül az élő show-ra!

Tóth Gabi úgy jutott be a Sztárban Sztár All Stars Top 12-jébe, ahogy a forró kés hatol át a vajon! Jóllehet, voltak olyan félelmei, hogy a nézők nem kedvelik őt eléggé, és éppen ezért nem is fognak neki bizalmat szavazni az ország házibulijában. Ennek viszont épp az ellenkezője történt, így Gabi már most úgy érzi, a TV2 sikerműsora remek visszaigazolás a számára.

Tóth Gabi
Tóth Gabi számára remek visszaigazolás a Sztárban Sztár All Stars / Fotó: TV2

„Úgy tűnik, kezd véget érni ez a szidjuk, alázzuk meg Tóth Gabit dolog. Kezd kipukkadni a lufi. A netezőktől az elmúlt időszakban valóban olyan bántásokat kaptam, amiket szerintem senki nem érdemel meg. Most rájöttem, hogy ez a tábor mindössze néhány kamuprofil mögé bújt embert jelent, akik az online térben hangoskodnak. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy embernek annyi kamuprofilja lehet, amennyit éppen nem szégyell. Lehet, hogy valakinek nem vagyok szimpatikus a magánéletem miatt, de rájöttem, hogy annyi a dolgom, hogy az énekléssel foglalkozzak, és akkor nem lehet baj. A Sztárban Sztár All Stars ebből a szempontból már most egy remek visszaigazolás, és a továbbiakban is igyekszem a maximumot nyújtani a színpadon”

– kezdte a Ripost-nak Tóth Gabi, aki szombat este a svéd-marokkói énekesnő, Loreen bőrébe bújik majd a színpadon.

Bár az énekesnő egy igazi átváltozóművész, Loreen megformálása már csak azért is kihívás a számára, mert egy igen komoly koreográfiát kell majd bemutatnia az éneklés mellett, ráadásul a 3 dalból álló produkcióban 3 különböző énektechnikát kell használnia.

„Már most láthatják a nézők, mire számíthatnak tőlem a Dancing with the Stars-ban - nevetett Gabi, majd folytatta: Természetesen ez egészen más stílusú tánc lesz, mint amit a Dancingben láthatnak majd tőlem, jóval modernebb, inkább kortárs. Egyébként úgy gondolom, szerencsés csillagzat alatt állok, mert egyik műsor követi majd a másikat, és bár párhuzamosan készülök mindkettőre, ami strapás, a táncot sem az alapjaitól kezdem” - árulta el megkeresésünkre Tóth Gabi, akinek profi partnere a kedvese, Papp Máté Bence lesz majd a táncos műsorban.

Tóth Gabi Anastacia
Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Stars első élő show-jában Anastaciát formálta meg Fotó:  Markovics Gábor

Tóth Gabi a TikTokon is vallott arról, miket élt át

A Sztárban Sztár All Stars versenyzője a napokban a TikTokra is feltöltött egy videót arról, hogyan éli meg, hogy rendszeresen az unatkozó kanapéhuszárok céltáblájává válik.

„Felvettem egy Facebook-csapatot, hogy megnézzem, mi ez a hirtelen jött, nagy ellentábor, és kiderült, hogy ezek kamuprofilok, amiket ugyanarról a szerverről csinálnak. Szóval van egy ilyen kis kör, aminek a tagjai így összetóthgabizzák a netet. Itt van például a Sztárban Sztár All Stars, ahol kétszer is sikerült a közönség szavazataival továbbjutnom, úgy, hogy többen is kiestek. Ez mind azt mutatja, hogy azért többen vannak, akik szeretnek” - újságolta el a TikTokon az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek