Létrehozva: 2024.09.30. 19:00

Bármikor összeomolhat a Megasztár színpadán Kökény Attila hasonmása

Rosszul viselte az izgalmat a tehetséges énekesjelölt. Roland elismerte, a Megasztár válogatóján nem teljesített tökéletesen, s fél, a lámpaláz miatt veszélyben lehet a következő előadása.

A Megasztár második válogatója is megizzasztotta az öttagú zsűrit: Rúzsa Magdit, Caramelt, Marsalkó Dávidot, Marics Petit és Papp Szabit. Volt, akit kérdés nélkül továbbjuttattak a középdöntőbe, volt, akit gondolkodás nélkül – de azért kíméletesen – hazaküldtek, s volt olyan is, aki fejtörést okozott. Utóbbiak táborát erősítette Kökény Roland, akiben ugyan sok fantáziát láttak, de mégsem voltak teljesen elégedettek.

kökény roland megasztár
Kökény Roland produkciója megosztotta a Megasztár zsűrije, végül továbbjuttatták a középdöntőbe (Fotó: TV2)

„Minden másra figyeltem, csak a produkciómra nem”

Kökény Roland névrokona, Kökény Attila nagy ívű dalával érkezett a műsorba, a zsűri egyetértett abban, hogy a magas részek jól feküdtek neki, de sok bizonytalanságot éreztek. A Megasztár-jelölt a Ripost-nak elárulta:

Ment már ez a dal jobban is. Olyan nagyfokú lámpaláz uralkodott el rajtam, hogy teljesen kizökkentem. Nem tudtam érzelmileg sem beleélni magam a dalba. Egyszerűen minden másra figyeltem, csak a produkciómra nem, ez pedig meg is érződött rajta. Erős nyomás volt rajtam, nem tudom, hogy a következő alkalommal le tudom-e győzni” – fogalmazott a háromgyermekes családapa, aki bútorasztalosként dolgozik.

Munka közben észrevétlenül is mindig elkezdek dúdolni, nem egyszer mondták már az ügyfelek, hogy: miért nem mész a Megasztárba?

– árulta el lapunknak mosolyogva Roland.

Lady Gagát szokott énekelni a Megasztár versenyzője

Az éneklés gyerekkorom óta szerves része az életemnek, de más volt a sorrend: először megnősültem, jöttek a gyerekek, közben felépítettük az házunkat is. Most jött el az idő, hogy éljek a hobbimnak” – fogalmazott az énekesjelölt, majd hozzátette: ha valóra válna az álma, és befutna énekesként, akkor sem hagyna fel a szakmájával.

Számomra a bútorgyártás nagy szerelem, semmihez nem fogható euforikus érzés, ha egy bonyolult megoldást sikerül kivitelezni. De ezt érzem egy nehéz dal megtanulásánál is. A műsorba Kökény Attila egy nehéz számát hoztam, de egyébként inkább külföldi előadóktól szoktam énekelni: John Lennon vagy Lady Gaga” – tette a meglepő kijelentést Roland, akinek végül a zsűri bizalmat szavazott, így tovább jutott a Megasztár középdöntőjébe.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek