Létrehozva: 2024.05.30.

Botrány! A leghisztisebb lány nyerheti meg a Next Top Model Hungary műsorát? – galéria

Összeállt a végső mezőny, már csak négy lány van versenyben a Magyarország következő topmodellje címért. A Ripost összegyűjtötte a Next Top Model Hungary egyik megmegosztóbb döntőse, Hawa legjobb fotóit.

Karnyújtásnyira a győzelem: a hétvégén összeállt a Next Top Model Hungary döntős csapata: Hawa, Mészáros Lili, Vidéki Vivi és Czibolya Niki küzd a Magyarország következő topmodellje címért.

next top model hungary Hawa
Hawa viselkedése hétről hétre kiverte a biztosítékot a Next Top Model Hungary zsűrijénél. (Fotó: Fülöp Pál Ábel)

Hawa esélyes a Next Top Model Hungary győzelmére

Hawa mindig fejtörést okoz a négytagú zsűrinek: bár alakját és arcát megfelelőnek tartják ahhoz, hogy elhelyezkedjen a modellszakmában, ám viselkedését többször is botrányosnak ítélték meg. Már a legelső „kihívást”, az átalakítást is nehezen viselte, a legnagyobb hisztit ő produkálta, amiért le kellett vágatnia hosszú haját. De később sem volt túl simulékony, az állatos fotózásnál sikítva-sírva pózolt a kamerának varanggyal a fején.

Később az aktfotózásra mondott nemet, csak bugyiban vállalta, hogy kamera elé álljon. A legutóbbi adásban pedig az alsónadrágos modellfiú mellett feszengett, nem tudta jól teljesíteni a feladatot, miszerint nőként neki kellett volna uralnia a képet, látványosan elnyomva a férfit.

Hawa
Hawa a legtöbb feladatot nehezen oldotta meg, a végeredmény azonban rendre meggyőzte a zsűritagokat. (Fotó: Nánási Pál)

Viselkedése ellenére a döntőben van Hawa

A zsűritagok, Axente Vanessa, Tomán Szabina, Tombor Zoltán és Merő Péter többször is sérelmezte viselkedését, szemére vetve, hogyha élesben, egy modellmunkán viselkedik így, akkor őt egyszerűen hazaküldik. Hawa még a műsor stylistját, Kiss Márkot is magára haragította, mikor az egyik vonulásra saját magassarkút vitt, mondván abban magabiztosabb a járása. A divatszakember megdöbbenve magyarázta el, hogy a ruhához tartozó cipőt is a tervező álmodja meg, a modellnek nem lehet beleszólása.

Heves természete ellenére a zsűri hétről hétre bizalmat szavazott neki, hiszen meggyőzte őket magabiztos vonulása, és a fényképei is mindig jól sikerültek. A döntőig jutott, viszont hogy végül felkerül-e a dobogó felső fokára, az a vasárnapi adásból kiderül. Addig is, Hawa legjobb fotóit a műsorból az alábbi képre kattintva láthatod:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek