SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.03.06.

PoL Imi: „Nem leszek érték nélküli celeb”

Ki gondolta volna, hogy egyszer belefutunk egy olyan valóságshow-sztárba, aki tudományos alapokra helyezi a lehetőséget, amit egy műsor jelenthet számára?

Ibrahim Imre az ismeretségi körében is nagy meglepetést okozott, amikor viszonylag gyors egymásutánban két, párkereső realityben is megpróbálta megtalálni a szerelmet. Ez hellyel-közzel sikerült is neki, de végül a Power of Love kamerái előtt köttetett kapcsolata is véget ért, ahogy zátonyra futott legutóbbi románca is, ami a Sztárban sztár leszek!-ben ismerté vált Bányai Noémihez fűzte.

PoL Imi
Ibrahim Imre nem veszi félvállról az ismertségét (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nívós segítséget kapott

A szír származású üzletemberre egyébként nem véletlenül néztek furcsán ismerősei és barátai, hiszen ő valóban nem az a kifejezett megélhetési híresség. Imre a Sorbonne Egyetemen szerzett diplomát és dolgozott haditudósítóként Szíriában is, mielőtt nevet szerzett magának az üzleti életben. A TV2 sztárja a rosszalló és kérdő tekintetek ellenére sem szeretne hátat fordítani a médiának, inkább igyekszik magas és még magasabb szintre emelni a ténykedését ezen a területen. Ehhez most segítséget kért és kapott a Magyar Rádió és Televízió legendás bemondójától, a Kazinczy-díjas Szalóczy Páltól.

Csak nagyon kevesen élik túl...”

A Ripost megkereste Imrét, aki örömmel mesélt nagyratörő terveiről, illetve a celebséghez társított szokatlan, ugyanakkor végtelenül szimpatikus hozzáállásáról. 

„A talán valóban különösnek ható motivációm több irányból táplálkozik. Egyrészt a feltehetően alapvetően bennem lévő tudásszomjból, másrészt abból, hogy a környezetemben többen furcsállották, hogy az én hátteremmel belevágtam két társkereső műsorba is. Egyébként a Power of Love nagyon szép nézettséget hozott és tapasztalatom szerint egész jól sikerült kijönnöm belőle, már ami a megítélésemet illeti, hiszen az ott kialakult kapcsolatom végül nem lett hosszú életű. A lényeg, hogy mielőtt belevágtam a műsorba nagyon komolyan foglalkoztam médiakutatással. Ebből kiderült, hogy tényleg csak nagyon kevesen élik túl a műsorok utáni időszakot, vagyis a legtöbben eltűnnek a süllyesztőben, miután elül a körülöttük gerjesztett hullám. 

Egyetlen dolgot biztosan tudtam. Nem leszek érték nélküli celeb!

– jelentette ki határozottan Ibrahim Imre, aki nagyon hálás az újságíró legendának, hogy a szárnyai alá vette. 

Hamarosan újra képernyőre kerül

Amennyire lehet, próbálom tudományos alapokon megközelíteni az ismertségemet és az utat, amit a népszerűség megnyitott előttem. Szeretném, ha nem ragadna rám az ”üres celeb” jelző és ezért tenni is hajlandó vagyok. Ezért vállaltam el színházi szerepeket és ugyanez motivált, amikor elfogadtam egy reklámfilm forgatását is, ami miatt hamarosan Dubajba utazom. Egyúttal megkerestem Szalóczy Pált, aki örömmel foglalkozik velem, hogy a kifejezésmódomat csiszoljuk együtt. Erre többek között azért van szükség, mert hamarosan ismét képernyőre kerülök egy műsorban, illetve műfordítóként elkezdtem középkori arab verseket fordítani, melyeket a jövőben hangos kötet formájában szeretnék megmutatni. Abban bízom, hogy mindezzel bővíthetem a követőbázisomat olyan emberekkel, akik nem csak a bulvár, de a kulturális tartalmakra is nyitottak” – fogalmazott Imre, aki természetesen nem fordít hátat az üzleti életnek sem, mert hiszi, hogy képes lesz megtalálni az egyensúlyt. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

mandiner.hu

Baloldali gyermekvédelem: néhány héttel Varga Judit megrázó nyilatkozata után Magyar Péter már „reagálni képes rendőri egységeket” követel

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Így emlékszik vissza Bebe a Picasso Branch-ra

SHOWBIZ

Mindent rögzített a kamera! Óriási pofont adott Ördög Nóra a Zsákbamacska műsorvezetőjének

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét