Létrehozva: 2023.12.21.

Forró videó látott napvilágot a Power of Love szívtiprójáról

Khalid-Bethlen Ibrahim Imre nem akármilyen szolgáltatást népszerűsít az arcával!

Khalid-Bethlen Ibrahim Imrével csak SuperTV2 Power of Love című valóságshow-jában találkozhattunk legutoljára, egészen eddig a pillanatig. Ugyanis a félig magyar, félig szíriai származású szívtipró most betörni látszik a TikTok világába, méghozzá nem is akármilyen platformon!  

Imre betört a TikTok világába, nem is akármilyen céget reklámoz. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Számos műsorban szerepelt már 

Imrének nem ez volt az első televíziós szereplése, korábban ugyanis Schumacher Vandának csapta a szelet a Celebrandiban. Bár már az első randevújukon arról beszéltek a csinos műsorvezetővel, hogy Peruba utaznak majd a közösen, a randi végül nem nyűgözte le annyira a hírességet, hogy legyen komolyabb folytatás. Az RTL műsorában az Ibrahimként bemutatkozott férfi hamar feldolgozta a csalódást, és a konkurens csatornánál folytatta tovább a párkeresést a Power of Love műsorában.  

A műsor forgatása előtt a 38 éves politikai karrierre vágyó férfi a bababőrű, babaarcú, nagy szemű, értelmiségi, stabil egzisztenciával rendelkező, fiatal lányokért volt oda. Állítása szerint eddig azért nem volt tartós kapcsolata, mert a gazdasági birodalma építése és a nagy céljai megvalósítása közben valahogyan mindig szétforgácsolódik és túlhajszolja magát. Sajnos végül ebben a műsorban sem sikerült a győzelemig menetelnie, de úgy tűnik, ha már a szerelmi élete továbbra sem szárnyal, a karrierje igen.  

Vigyázat, forró!  

A napokban viszont egy nem is akármilyen videóban tűnt fel az interneten: Imre egy olyan webshopot reklámoz, ahonnan teljes diszkréció és megbízhatóság mellett rendelhetünk magunknak erotikus fehérneműt, és mindenféle szexjátékot, egészen a sok helyen még mindig tabutémának számító szado-mazo kellékekig. A videóban Imre egy csinos szőke hölgy mellett látható, akivel egy vicces otthoni szituációt mutatnak be egy pár életéből. A taglalt képsorokon Imre egy ponton rá is csap a szőke hölgy fenekére, aki lehetséges, hogy Imre új barátnője lenne?  

@vagyaim.hu Na kinek ismerős a szitu? Dobj egy kommentet és ne felejts el bekövetni ✨ #vagyaimhu #vagyaim #vágyaim #boldogság #kapcsolat ♬ eredeti hang - Vágyaim✨

Nem Imi egyébként az egyetlen, aki ennek a cégnek dolgozik: ahogy már korábban beszámoltunk róla, a Sztárban Sztár leszek! örmény szívtiprója is gyártott már nekik hasonló tartalmakat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek