SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.03.01.

Szellemgyógyító segíti Molnár Anikót: „Napi szinten küzdöttem pánikrohamokkal”

Előre borítékolható volt, hogy az ezotéria lesz az a terület, ahol Anikó és Péter nem értenek egyet, ha a Frizbi TV műsorvezetője bedobja a témát. Ahogyan az is, hogy Hajdú Péter be fogja dobni…

Ha valakinek, akkor Molnár Anikónak van tapasztalata a szellemi síkon való jövés-menésben, hiszen az egykori valóságshow-karakter gyakran beszél a szellemvilággal és úgy általában a megfoghatatlannal való szoros kapcsolatáról. Arról azonban most először beszélt, hogy idestova hét éve egy szellemgyógyász segíti még abban is, hogy legyőzzön egy makacs fejfájást. Hajdú Péter persze felvette az örök szkeptikus „jelmezét”, így parázs vita alakult ki kettejük között a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor felvételén.

Molnár Anikó
Molnár Anikó a stúdió felé hajtva is ezoterikus segítőjétől kért csodát. (Fotó: YouTube)

Molnár Anikó állítja: jobban van a szellemgyógyászattól

„Nem egy végzett orvos, vagy nem pszichológus. Regresszióval gyógyít, de ha tudnám, hogy mit és hogyan csinál, akkor én lennék ő”- magyarázta Anikó, akinek Hajdú neki is szegezte a jogosnak tűnő kérdést. 

Ha fáj a térdet Pomázon, akkor ő Miskolcról meggyógyít? Felveszi a szellemeddel a kapcsolatot?

- szúrta oda Péter, amire jött is a meglepő válasz. 

„Ez így van! Amikor jöttem ide, hasogató fejfájásom volt a kocsiban. Felhívtam és arra kértem, segítsen nekem. Most jól vagyok és itt vagyok. De egyébként a lelken keresztül, rengeteg fizikai kivetülést képes gyógyítani. Figyelj Peti! Én hét évvel ez előttig napi szinten küzdöttem pánikrohamokkal, gyógyszeres kezelés mellett. Ezt az embert azért ajánlották, mert már nem akartam gyógyszert emelni. Találkoztam vele és jó négy-öt órán át beszélgettünk. Egyszerűen a tudatalattimból kitörölte azokat az érzéseket, amik a pánikot okozták. Azóta nem volt rohamom, egyetlen egyszer sem”- folytatta Molnár Anikó, akit Hajdú Péter megpróbált ugyan kizökkenteni, de hiába közelített a logika irányából, Anikó hitén nem tudott lyukat ütni még azzal sem, hogy nyíltan kimondta: hülyeségnek tartja a szellemgyógyászatot.

Hajdú Péter
Hajdú Péter próbált érvelni, de... (Fotó: YouTube)

„Rákos betegektől vették el az esély...”

A műsorvezető végül láthatóan felhúzta magát, amikor Anikó egy kuruzslásért elítélt csodadoktor példáját kissé nyakatekerten értelmezte. 

„Anikó, hallottál a manilai csodadoktorról? Arról volt híres, hogy elmentek hozzá nagyon súlyos betegek, akiket ő ”megoperált” vágás nélkül. Azt mondták, hogy a páciensek ötven százaléka meggyógyult. Aztán mikor kiderült a csalás, lecsukták”- idézte fel az ismert történtet Péter, amire ismét egy erős választ kapott vendégétől. 

Ezért egy csomó ember nem gyógyult meg. Nem az eredmény a lényeg?

„Azzal, hogy valaki leleplezte, a hozzá forduló rákos betegek ötven százalékától vették el az esélyt” - jelentette ki Anikó.

„Én pontosan itt húzom meg a határt”

A Ripost arra volt kíváncsi, hogy Hajdú Péter hol húzta meg magában a határt, vagyis szerinte meddig tart az ezotéria, mint hasznos látásmód és hol kezdődik a kuruzslás, amit a büntető törvénykönyv már jól körül is határól. 

„Határozottan azt gondolom, hogy az összes ”szellemgyógyász” kuruzsló! Azt elfogadom, hogy sok betegség lelki eredetű, ahogy abban is látok rációt, hogy az elmének lehet gyógyító ereje, de ez csak önmagunkra hatásos. Tapasztaltam már, hogy egy fejfájásom elmúlt egy bizonyos lelki gyakorlat hatására, de azt kizártnak tartom, hogy Kalocsáról Pestre, vagy Szatymazról Monorra működne valamiféle gyógyító, energiaátvitel két ember között. Én pontosan itt húzom meg a határt, különösen akkor, ha ebben a történetben még pénz is gazdát cserél. Persze azzal sincs gondom, ha egy súlyosan beteg ember, az orvosok segítsége és szakértelme mellett, igénybe vesz természetes, vagy éppen a lélekre ható „kezeléseket” is, de ezek soha nem helyettesíthetik a valódi orvoslást, maximum támogathatják azt”- fogalmazott a Frizbi TV műsorvezetője, aki a péntek este 19 órától látható beszélgetésben nem is jut dűlőre Molnár Anikóval. Péter ugyanakkor egy végtelenül szomorú és egyben tanulságos történettel adott nyomatékot szavainak.

Hajdú Péter
Hajdú Péter nem értett egyet Molnár Anikóval. (Fotó: YouTube)

„Sajnos, ez a hölgy már nincs velünk”

„Annak idején sokan ismertük és szerettük azt a fodrászhölgyet, akihez magam is jártam. Nos ő rákos lett és mivel ő is nagyon ezoterikus beállítottságú volt, megtörténhetett, hogy egy kuruzsló rávette, ne orvossal kezeltesse magát. Sajnos ez a hölgy már nincs velünk. 

Ő nem tartozott abba a szerencsés ötven százalékba, akiken működött a placebo hatás.

 Én azt mondom, hogy senkinek nincs joga emberek életével játszani. Különösen azokkal az emberekkel szemben tisztességtelen az effajta vámszedés, akik végső elkeseredésükben fordulnak hozzájuk” – tette hozzá Hajdú Péter.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Durva lehűlés jön, húsz fokot esik vissza a hőmérséklet

origo.hu

Újabb terrortámadás Moszkvában, megrázó videó

borsonline.hu

Kitálalt a világbajnok, Milák féltve őrzött titkáról csak kevesen tudhatnak

vg.hu

Végre: megijedtek a kormánytól az üzemanyag-kereskedők – csökkentik a benzin és a dízel árát Magyarországon

ripost.hu

Még csak 23 éves volt, elhunyt a népszerű énekesnő

hirtv.hu

Egyre kínosabb információkra derül fény Magyar Péter új pártja alapítójáról

origo.hu

Meghan Markle és Harry herceg hatalmas bejelentést tett

mindmegette.hu

Hosszú Katinka döntése végleges, szomorú hírt közölt

life.hu

A vashiány és a vas pótlása (hirdetés)

ripost.hu

Sebestyén Balázs felesége tüzes bikiniben várja a nyarat a Balaton közepén – fotó

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

lapcentrum.hu

A fenntarthatóság most duplán kifizetődő, ugyanis a digitális Mandinerrel most elektromos rollert lehet nyerni!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor

SHOWBIZ

Hatalmas bejelentést tett L. L. Junior és kedvese