Létrehozva: 2022.11.13.
Módosítva: 2022.11.13.

Ezért várja, hogy női ruhát húzzon a TV2 sztárja

Bari Laci kivételesen élvezni fogja, hogy nő lehet.

Bari Laci  ismét nő lesz vasárnap este a Sztárban sztár leszek! színpadán, de most nagyon örül, mert Aretha Franklint imádja és megtisztelő számára, hogy a legendát alakíthatja.

Fotó: TV2

Ez nem azt jelenti, hogy nem kihívás számára az énekhang, hiszen a világtörténelem egyik legjobb énekesnőjéről van szó, de boldog, hogy nem csak riszálnia kell a színpadon.

A humor most mellékes, Laci nagyon komolyan vette a felkészülést, a gospel kórusban éneklő barátnője segítségét is kérte, hogy a lehető legautentikusabb gospel és soul királynővé váljon. Az énekes a Ripost-nak elmondta, az elejétől jól tudta, ha sokáig versenyben marad, többször is alakíthat női karaktert, de bízott benne, hogy nem csak a humor kedvéért.

"A show érdekében nagyon sok dolgot meg kell csinálni és nagyon izgalmasnak tartom a női karaktereket is.  Azért fontos, hogy milyen nő az, akit alakítani kell. Ha kapnék egy Jennifer Lopezt, nem biztos, hogy annyira élvezném, mert nem énekel nagyot, csak férfi szemmel egy nagyon szép nő, aki ötvenen túl is nagyon dögös, míg Aretha Franklin egy teljesen más feladat. Ott azért nagyot lehet, sőt kell is énekelni. Mindent beleadok, az biztos" - mondta izgatottan Bari Laci, aki, ahogy a Ripost pénteken megírta, lábsérülést szenvedett a próbán, így izgulhat az esti fellépése miatt. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek