Magyar Péter megütött egy embert, erőszakkal elvett egy telefont és a Dunába dobta

POLITIK
Létrehozva: 2022.10.20.

Gaál Noémi: Lakva ismeri meg az ember a másikat

"Az életemben kevés olyan embert tudnék említeni, akivel nem szeretnék fél percet sem egy szobában tölteni. Ha összeszámolnám, a két kezem is sok lenne rá."

Szerző Ripost

Ezen a héten startolt a celebpárokkal teli Párharc című játék a TV2-n. Több olyan szereplő is van, aki már megmérettette magát hasonló műsorban, ahol ugyanígy a küzdés volt a lényeg. Gaál Noémi, aki jelenleg az ATV időjósa, egy-egy műsor erejéig visszatért a TV2-re. Korábban az Ázsia Expresszben, Németh Lajos kollégájával karöltve indult neki a kalandnak.

Fotó: TV2

"Lakva ismeri meg az ember a másikat. Nyilvánvalóan abból a szempontból, hogy én a Tamással együtt élek jó néhány éve, vele kapcsolatosan kevesebb meglepetés ért, mondjuk mint egy kollégával. De én a Lajossal is nagyon nagyon jól kijöttem, de az első időben bizonyos energiát arra is kellett használnunk, hogy megismerjük egymást, hogy kinek milyen szokásai vannak, ha az Ázsia Expresszt nézzük, ugye a Lajos, aki a kollégám volt. Milyen dolgokra, hogyan reagál. Hozzáteszem, hogy nem volt csalódás, mert mi Lajossal is alapvetően, olyan emberek voltunk a közel 20 év alatt, amíg együtt dolgoztunk, hogy mindig számíthattunk egymásra. És egy olyan típusú versenyben, ahol extrém körülmények vannak, ahol kiszámíthatatlanság van, ahol nincsen kényelem, nincsen komfort, nyilvánvalóan fontos az, hogy az akivel a rajtvonalhoz odaállsz, arra számíthatsz."

Fotó: Origo

"Most Tamásnál azért könnyebb, egyértelmű volt a szituáció számomra, hiszen együtt élek vele, így bizonyos dolgokkal nem is kellett foglalkoznom, például hogy mit és hogyan visel, mire hogy reagál, szereti, vagy nem szereti. Az elmúlt években a napi ritmusunkat, szokásainkat már összehangoltuk és egyensúlyba hoztuk... A közös halmaz én vagyok a két műsor, az ázsiai kaland és az ezen a héten indult új, páros játék között. Nem olyan nehéz velem kijönni. Alapvetően türelmes, kompromisszum kész ember vagyok, aki a másikat jól tolerálja, elfogadja, amennyiben erre szükség van. De szerencsére kevés olyan embert tudnék mondani, akivel nem szeretnék fél percet sem egy szobában tölteni. Nyilvánvalóan van ilyen, de az sem lenne normális, ha nem lettek volna konfliktusok az életemben, és mindenkire csak jó szívvel gondolnék. A negatív dolgokból is, jó esetben tanul az ember. Hogy a többiek, akik velem vannak, vagy részesei voltak az múltamnak, hogy teljes mértében viszont kedvelnek, kedveltek-e, nem állíthatom, de azért bízom benne."

 

"Valójában jelentős különbség van a két kaland között, mivel most, a Párharcban mindenki egy villában lakik, együtt kell élnünk, míg az Ázsia Expresszben ketten voltunk Lajossal. A másik része pedig az, hogy a komfortosságot az Ázsiában az első perctől kezdve elvették tőlünk. A táplálkozásunk is le volt korlátozva, a szállás is esetleges volt. Tehát ilyen szempontból az volt a nehezebb."
 

"Érdekes társaság jött össze. Kicsit tartottam attól, hogy nem annyira fogadnak be minket és nyilvánvalóan nekünk is kicsit nehezebb lesz a beilleszkedés, hisz fiatalabb korosztállyal kerültünk össze. A villabéli életben mi alapvetően nagyon sokat nevettünk, és értettük is egymást. Viszonylag gyorsan feltérképeztük az erőviszonyokat is. Ezen sokat segített már az első játék és annak a kimenetele. Ha az ember a helyén tudja kezelni a saját lehetőségeit, akkor nem csalódik és jól tudja magát érezni egy picit színesebb társaságban is, akár egy különlegesebb környezetben is."

A párosról készült bemutatkozó videót itt tekinthetitek meg.

 

origo.hu

Szoboszlai: Nem tudom, mi a protokoll, de mi betoltunk minden mentőst és hordágyat a pályára

ripost.hu

A mai modern, sikkes nő frombrét visel, mutatjuk, hogy mi az

metropol.hu

Érkezik a baba? Vajna Tímea nem akármit üzent a gyásztól összetört magyar műsorvezetőnek

vg.hu

A német sajtó Orbán Viktorról: a magyar miniszterelnöknek olyan befolyása van Németországra, mint Kínának

ripost.hu

Te köztük vagy? Tombol a szerelem, de nem minden csillagjegy lesz szerencsés a nyáron

hirtv.hu

Paláver – Repedezik a teszkós Jézus szobra + videó

ripost.hu

A betegség mindent megváltoztatott, fontos döntést hozott Katalin hercegné

lakaskultura.hu

Különleges térrendezés egy budapesti kisgyerekes pár lakásában

ripost.hu

Kiderült ki lett Magyarország Szépe 2024-ben

ripost.hu

Nagy a baj, hordágyon vitték le a magyar válogatott játékosát

ripost.hu

„Azt hittem, a vőlegényem hazudik a hollétéről – az igazság sokkal rosszabb volt”

ripost.hu

„Lehet, hamarosan kisbabád lesz” – Vajna Tímea szívszorító üzenetet küldött Gelencsér Timinek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Lánya zokogva jelentette be: újabb legendát veszítettünk el

SHOWBIZ

A Tündérkert lett a legjobb sorozat a Magyar Mozgóképfesztiválon

SHOWBIZ

Top5: KKevin buja videója vitte a pálmát

SHOWBIZ

Bűn és ártatlanság: Nem enged szabadulni ez a magyar sorozat

SHOWBIZ

Végre kiderült: ők lesznek a Megasztár zsűritagjai

SHOWBIZ

Másodikként sem érzi magát vesztesnek a Next Top Model Hungary versenyzője

SHOWBIZ

Aranykalászos gazda lehet Magyarország következő topmodellje