Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2022.07.11.

Visszatér a TV2 sikerműsora: a sztárok nagyon várják a folytatást

Ősszel ismét elstartol a TV2 egyik legnépszerűbb műsora. A szereplők már nagyon várják a kezdést.

Szerző Ripost

Ősszel visszatér a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars! Bár a pontos részletek még nem derültek ki a műsorral kapcsolatban, minden jel arra mutat, hogy Stana Alexandra, Hegyes Berci és Andrei Mangra ismét tánccipőt húz.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Andrei tavaly emelhette magasba a DWTS trófeáját Tóth Andi mellett, míg az első évadbab Gabriela Spanic oldalán varázsolta el a közönséget. Akkor a második helyig jutottak, ugyanis a dobogó legfelső fokára Hegyes Berci és Gelencsér Timi állhatott. 

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a világ legszerencsésebb fickója vagyok, hiszen két nagyon szép lánnyal táncolhattam az első és a második évadban. Ha hívnának a harmadikba, természetesen borzasztóan örülnék: a versenyzés után átvette a Dancing with the Stars a szerepet az életemben. Ha táncolhatnék ősszel, akkor egy olyan lánynak nagyon örülnék, aki ezúttal bolond lenne, vagyis hajmeresztően vakmerő. Úgy értem, legyen bevállalós, hiszen nagyon sok ötlet, koreográfia van a fejemben. - osztotta meg reményeit Berci, aki Andrei és Szandi társaságában még több részletet is elárult a TV2 oldalán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek