Létrehozva: 2022.03.19.
Módosítva: 2022.03.19.

„Nagyon rossz volt...” – újabb Bajnok búcsúzott az Exatlontól

Szabó Dorka után Tóth Dávid is távozott a versenyből.

Szerző Ripost

Felpörögtek az események az Exatlon Hungary All Star versenyében. A héten dupla kieséssel és új játékelemekkel megkezdődött az igazi végjáték. A Bajnokoknak pedig nagyon nem áll jól a szénájuk, ugyanis csütörtökön már elvesztettek egy embert Szabó Dorka személyében, de a pénteki végjátékot is csúfosan bebukták. A Kihívók 10:0-ra győztek, így a párbajban ismét két piros állt rajthoz.

Ezúttal Tóth Dávidon és Kempf Zozón volt a sor, hogy bizonyítsanak, ám a két barát párbajából csak egy versenyző jöhetett ki győztesen.

Fotó: TV2

Tóth Dávid búcsúzott

A vereség pillanatában tudtam, hogy én leszek Dávid ellenfele, így fejben valamennyire fel tudtam rá készülni. Sajnos már volt erre példa, de muszáj kizárni az érzelmeket, hogy ne menjen a teljesítmény rovására. Szerencsére sikerült is kizárnom, de nagyon rossz volt Dávid ellen futni. Ezek a játék szabályai, és kezelnem kellett ahhoz, hogy versenyben maradhassak

– kezdte lapunknak Zozo, aki szerint óriási pofon volt számukra, hogy mindkét végjátékot elbukták.

„Szerintem Dávid tanácsát mindannyian megfogadjuk, lapoznunk kell a könyvben és új fejezetet kezdeni. Ez a hét egy nagy pofon volt számunkra, ha nem tudunk felállni ebből, akkor csúnya vége lesz és elfogynak a piros versenyzők.”

 

Fogynak a Bajnokok

Csütörtökön Szabó Dorka és Tóth Janka mérte össze az erejét, elképesztő izgalmak után pedig Janka örülhetett a végén.

Még nem igazán fogtam fel, hogy véget ért számomra az Exatlon. 54 napot töltöttem itt. Egy picit csalódott vagyok, hogy véget ért ez a kaland, mert az ember mindig nyerni szeretne... Szomorú vagyok, hogy kikaptam, de örülök, hogy egyáltalán itt lehettem

– mondta Dorka, aki az utóbbi időben igazán mély ponton volt a versenyben, s bár úgy tűnt, megnyerheti a párbajt, végül máshogy alakult.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek