SHOWBIZ

Szerző Ripost

8 hónapja

Ezt csinálta Zámbó Krisztián a kiesés után

A 6. Sztárban Sztár élő show végén Zámbó Krisztián és Ember Márk állt ott Tilla mellett, Krisztián esett ki.

Szerző Ripost

Zámbó Krisztián és Ember Márk állt ott Tilla mellett, majd a nézők szavazatai alapján Ember Márk folytathatta a versenyt a Sztárban Sztárban. A Borsnak Krisztián azt mondta, picit kifáradt a hajtásban, ennek ellenére mindig az járt a fejében, hogy maximálisan szórakoztasson.

"Sok dolgom volt az elmúlt hetekben. De ahogy kint álltam a színpadon, mindig az járt a fejemben, hogy mindenki velem nevessen, éreztem azt, hogy én mindent megtettem" – kezdte Krisztián. 

"Nagyon tipikus, hogy pont a születésnapomon kapok el valami betegséget, ami nyilvánvalóan rányomja a bélyegét az egész hetemre. Győzni akartam, de már úgy érzem, így is elértem valamit. Bent maradtam ilyen sokáig, ilyen hihetetlenül jó énekesekkel. Szerintem a számomra kedves embereket is büszkévé tettem. Zsuzsikám is ott volt végig mellettem a verseny alatt, és azon kívül is. Nem véletlenül szavaztak rám ennyien. Én kihoztam ebből a műsorból a maximumot, és most – nem túl angolosan – távozom" – mondta Jimmy fia, aki emelt fővel sétált be utoljára az öltözőjébe.

Fotó: Bors

A kiesés után Zámbó Krisztián és Zsuzska Balaton körüli pályára álltak, hogy végre egy kicsit kettesben lehessenek. Takács Zsuzsi a Borsnak mesélt az utazásról.

"Eljöttünk a Balatonra. Kell nekünk egy kis pihenés. Krisztián egy pár napot azzal tölt, hogy teljesen regenerálódjon a műsor után. Kimerült kicsit. Sokat követelt tőle a Sztárban Sztár, de újult erővel kezd majd dolgozni a saját dalain, és visszatér az élete a normális kerékvágásba."

 

Vér folyt a stúdióban

Az orvos esküt tesz arra, hogy meg­gyógyítja az embereket, és semmilyen úton-módon nem árt nekik. Ám egy orvosnak öltözött énekesnek teljesen más elképzelése van erről. A Sztárban Sztár színpadán Stohl András, Marics Peti és a kieső Zámbó Krisztián adták elő közös produkciójukat, a Szerelemdoktor című UFO-slágert, ahol Krisztián és Stohl két szexi ápolót alakított. 

Fotó: Bors

Marics Peti, miközben Dr. Love szerepét teljesen önmagáévá tette, egy hatalmas, kellékként funkcionáló injekciós tűt döfött Stohl lábába olyan erővel, hogy a színész konkrétan felordított fájdalmában. Az incidens után András az elő adás végéig a lábát fogta, ami egy kis idő múltán vérezni is kezdett. Ez a baleset azonban nem állította meg a színészt, kicsit bicegve ugyan, de büszkén végig csinálta a produkciót, hogy aztán elfoglalja jól megérdemelt helyét a továbbjutók páholyában. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!