12 hónapja

Schmuck Andor a koronavírus miatt vágott bele élete kalandjába

Schmuck Andor nagyon nem az a karakter, akit el tudunk képzelni egy farmon, amint állatokat gondoz, vagy éppen ingujját felgyűrve arat. A TV2-nél valaki mégis elképzelte.

Schmuck Andor biztosan nemet mondott volna a TV2 felkérésére, ha nincs a koronavírus-világjárvány. A Covid azonban ráébresztette, hogy az élet túl rövid és kiszámíthatatlan ahhoz, hogy megtagadja magától a kalandokat és a kihívásokat. Így végül idén nyáron ő is beköltözött a Farm VIP 2 helyszínére.

Schmuck Andor egy számára teljesen ismeretlen világba csöppent (Fotó: Ripost)

Andorral a november 22-én induló műsor sajtótájékoztatóján beszélgettünk döntése hátteréről. „A koronavírus megtanított arra, hogy a jövő kiszámíthatatlan, ezért szeretni kell mindent, ami szembejön velünk. Ez volt az egyik oka annak, hogy igent mondtam. Egyszerűen csak eldöntöttem, hogy nem keresek indokot, vagy inkább ürügyet arra, hogy kihagyjak egy kalandot, ami kínálkozik” - mondta a híresség, aki persze egyúttal arra is megragadta az alkalmat, hogy segítse a nyugdíjasokat, akikért hosszú évek óta rengeteget tesz. A szerződésébe beletetetett egy pontot, aminek köszönhetően ezerötszáz szépkorut vihetett el a Csillebérci Szabadtéri Színpadra.

Fotó: Ripost

A népszerű közéleti szereplő persze tisztában volt vele, hogy a Farm VIP 2-ben nem ő lesz az, aki megváltja a világot. „Számomra Farm VIP egy lehetőség volt arra, hogy elmerüljek kicsit egy számomra teljesen ismeretlen világban. Nagyon pesti ember vagyok, így a legtöbb tapasztalatom a földel annyi, hogy cserépben van és virág, vagy ez-meg az nő benne” - nevetett Andor, aki persze azt nem árulhatta el, meddig maradt bent a TV2 celebreality-jében.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!