kulcsár edina
A csapatok most belekóstolhatnak a gasztronómia sötét oldalába. Olyan alapanyagokkal kell dolgozniuk, amilyeneket mi még nem is láttunk.
Nem hogy egy átlag háziasszony konyhájában, de még a luxuséttermek világában is csak ritkán, vagy leginkább soha nem kerülnek elő azok az alapanyagok, melyekkel a csütörtöki adásban kell megbirkózniuk a csapatoknak.
A Séfek séfe eddigi évadaiban is gyakorta megesett, hogy olyan különlegességek kerültek terítékre, melyekről az egyszeri ember még csak nem is hallott, nemhogy kóstolta volna. A TV2 gasztroreality-jének harmadik évadában, ha lehet még magasabbra került a léc, amit jól példáz a csütörtöki adás, ahol fekete alapanyagokból készül majd a menüsor. Egyes tételek olyannyira ritkák, hogy még Krausz Gábor is csodálkozva figyelte, mit is lehet kezdeni vele.
Hogy melyik csapatnak sikerül majd a legjobban megugrania a különleges akadályt, az kiderül a TV2 képernyőjén közvetlenül a Tények Plusz után.