1 éve

Követik szüleiket: sztárcsemeték, akik színpadra születtek

Rengeteg magyar sztárcsemete örökölte tehetségét híres szüleitől. Szandi, Fésűs Nelly, Bódi Csabi gyermekei is követik szüleiket!

Legalább akkora tehetséggel áldotta meg a sztárcsemetéket a sors, mint a szüleiket! Erre pedig a legjobb példa többek között, Fésűs Nelly, Szandi és Pintácsi Viki lánya is, akik már ilyen fiatalon rengeteg elismerést kaptak. Mutatjuk a legtehetségesebb magyar sztárgyerekeket!

Fotó: Ripost

Szandi és lánya, Blanka

Az énekesnő már többször is színpadra állt lányával, Blanka pedig bebizonyította, hogy legalább annyira tehetséges, mint édesanyja. A fiatal lányt hasonlóan gyönyörű hanggal áldotta meg a sors, nem csoda, hogy Fenyő Miklóssal is színpadra állt már. Ám nem csak az éneklésben tehetséges Blanka, édesanyjával a légtorna világában is bizonyított.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Bódi Csabi és fia, Bódi Csabi Jr.

A Bódi családban öröklődik a tehetség, ugyanis Margó és Guszti fia, Csabi is befutott zenész lett, ráadásul az ő legnagyobb fia, Bódi Csabi Jr. is bontogatja a szárnyait a zenei pályán. A fiatal fiú már több saját zenével és videóval büszkélkedhet, ám azt kevesen tudják róla, hogy mindemellett építésznek tanul.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Bódi Csabi (@bodicsabiofficial) által megosztott bejegyzés

Fésűs Nelly és lánya, Csenge

Csenge nem csak édesanyja szépségét, de tehetségét is örökölte. Az anya-lánya páros már játszott együtt egy közös színházi darabban, emellett pedig Csenge azt is megmutatta milyen gyönyörű hangja van, ugyanis egy nemzetközi énekversenyt is megnyert. Sőt, a fiatal lány a kamerák előtt is magabiztosan mozog, rengeteg modellmunkára kérik fel.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés

Kökény Attila és fia, Lali

Az énekes fia nem rég ballagott el az általános iskolából, azonban már leforgatta első videóklipjét. Édesapja szerint Lalinak nagy tehetsége van a zenéléshez, és reméli, hogy követi majd a pályán. A 15 éves fiú zongorázik is, sőt énektanárral fejleszti a hangját.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kökény Attila (@attilakokenyofficial) által megosztott bejegyzés

Pintácsi Viki és lánya, Zolna

Pintácsi Viki lánya is az éneklésben találta meg az örömöt. A 14 éves Zolnának a napokban debütált az első videóklipje az angol nyelvű dalához. Emellett több hangszeren is játszik, és a jövőt tekintve is komoly elképzelései vannak: az énekesi karrier mellett szívesen lenne tengerbiológus, aki a delfinekkel foglalkozik, de akár ügyvéd is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!