SHOWBIZ

Hoppá, pincér lett Bódi Csabi fia

Elkészült a fiatal tehetség legújabb dala és a hozzátartozó klip is.
  • Szerző: Ripost

Pincérként debütált Bódi Csabi legnagyobb fia, Bódi Csabi Jr! A fiatal tehetség persze, csak egy forgatás erejéig állt be a pult mögé, ugyanis megjelent a második videóklipje, a Gipsy szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A dal nem csak azért különleges, mert Csabi ismét megvillantja tehetségét, hanem azért is, mert teljesen más stílusban próbálta ki magát. Bódi Guszti és Margó unokája egy popos hangzású dallal jelentkezett, ráadásul rappel is benne.

„Nagyon büszke vagyok a végeredményre! A szöveget szinte teljesen a fiam írta és a hangzásvilágot is ő találta ki, amit Szász M. Attila barátunk kevert véglegesre. Csabi a saját lábára állt, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a klip történetét is maga találta ki, az összes helyszínnel, szereplővel ő egyeztetett, nekem már csak egy kész forgatókönyvből kellett dolgoznom” – nyilatkozta a -nak Bódi Csabi, akinek fia szerette volna más szerepben megmutatni magát.

Fotó: Bódi Csabi

„Nem akartam gizda lenni a klipben, azt szerettem volna megmutatni, hogy egy átlagos ember, amilyen én is vagyok, megélhet óriási érzelmeket bármikor az életében. A klipforgatás kedvéért még motorozni is megtanultam, ugyanis a videó végén elmegyünk a lánnyal randizni, de nem egy luxus autóba ültetem be, hanem egy kis robogóval romantikázunk a naplementében. Apuval egyébként nagyon jó volt dolgozni, félszavakból is megértjük egymást, nagyon örülök, hogy mellettem áll és kreatív meglátásaival segít nekem” – árulta el lapunknak Bódi Csabi Jr, aki egyébként építésznek tanul.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?