Létrehozva: 2021.05.07.

Nanushkában tért vissza Tóth Gabi

Csúcsformában és Sándor Szandra, magyar divattervező vadító vegán bőr ruhájában tért vissza Tóth Gabi a Sztárban Sztár Leszek! című műsorba. Az énekesnő kislánya születését követően újra egy szuperprodukció zsűritagja lesz a TV2 képernyőjén.

Ahogyan arról már korábban a Ripost is beszámolt, Tóth Gabi élete legjobb formájában van, melyet már követői is észrevettek. Az aranytorkú énekesnőt a jövőben minden héten újra láthatja majd a közönség, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb műsorának lesz újra a zsűritagja.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Tóth Gabi a visszatérést sem bízta a véletlenre, Nanushka ruhát választott a bejelentésre. A világoskék vegán bőr top és szoknya Sándor Szandra 2021-es tavasz-nyár kollekciójának egyik darabja, melyben az énekesnő is csak úgy ragyog. A dicséretek ezúttal sem maradtak el, követői odáig voltak Gabi megjelenéséért.

„Csini vagy nagyon Gabi. Nagyon jól áll a ruha”

„Gyönyörű vagy, Gabi!”

„De csini vagy ebben a szép ruciban”

„De jó a ruhád! Nagyon jó ez a szín”

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya 2019. december 3-án jött világra, az énekesnő azóta nem vett részt televíziós produkcióban, most azonban újra visszatér a képernyőre.

Sándor Szandra, gyerekkori becenevén Nanushka, 37 éves divattervező. Budapesten él, de a világ számos városát nevezhetnénk a lakhelyének, annyi időt tölt külföldön, főként a divat fővárosaiban. A London College of Fashionre járt, ahol divattervezést tanult, majd hazajött és megalapította a Nanushkát.

Édesanyja a vasfüggöny leomlását követően az elsők közt kezdett gyermekdivattal foglalkozó vállalkozásba, így Szandra már egészen kislány korában megismerkedett a divatszakmával. Divatmárkája 2006 óta érhető el a magyar közönség számára. Első elismeréseit nagyon hamar megszerezte, 2008-ban a Forbestől A jövő ígérete díjat kapta. 2016-ban, Baldaszti Péter csatlakozását követően vállalkozása nyitott a nemzetközi piac felé, ma már állandó üzlete van a New York-i Sohóban, kreációit pedig olyan hírességek hordják, mint Rihanna, Hailey Bieber vagy Emma Watson. Nanushka karriere tehát töretlenül ível felfelé, amiért kőkeményen megdolgozott. A munka mellett a magánéletben is sikeres, jegyben jár és már a családalapításon is gondolkodik. A munkáit már sokan ismerik, de nem mindenki láthat be a kulisszák mögé, ahol kiderül, ki is ez a szerény, de céltudatos lány. Összeszedtünk néhány olyan érdekességet, amikből színesebb képet kaphat mindenki Sándor Szandráról.

1. A kollekcióit mesék ihletik

Szandra kislányként nem királykisasszonyokat rajzolt, viszont imádott öltözködni és odavolt a szép ruhákért. Bevallása szerint a rajzolásban sosem volt és a mai napig sincs kiemelkedő tehetsége, de szerencsére a tervezéskor nem is ez a fő feladata. Gyermekkora óta rajong a mesékért, ezek szolgáltatják az alapot egy-egy ruhához vagy kollekcióhoz is. A világszép nádszálkisasszony az egyik kedvenc meséje, és A madarak tanácskozása, valamint a Vidd hírét az Igazaknak című könyv is inspirálta.

2. Szülei közgazdásznak szánták

Még csak 17 éves volt Szandra, amikor a továbbtanulás szóba került otthon. A szülei közgazdasági pályára szánták. Édesanyának egy gyerekruhákkal foglalkozó vállalkozása volt, viszont hiányzott a családból az, aki a pénzügyekhez ért. Az volt a tervük, hogy egy napon lányuk veszi át a boltot, és még sikeresebbé teszi. .Akkor egy két tannyelvű külkereskedelmi gimnáziumba járatták, de Szandra tudta, hogy más lesz az ő útja. Bár a szülei pénzügyi területre szánták végül elfogadták lányuk érveit. Szandra apukája szerette volna, ha Szandra tökéletesen elsajátítja az angol nyelvet, így amikor kiderült, hogy felvételt nyert a London College of Fashionre, még inkább támogatta elszánt lányát.

3. Élete első alkotására nagyon büszke

A legelső ruhadarab, amit Sándor Szandra tervezett, egy különleges kabát volt, tradicionális japán szabással, és cseresznyefavirág hímzéssel. Máig olyan alkotásnak tartja, amire büszke lehet, és a mostani kollekcióiban is megállná a helyét.

4. Rajong a finom ételekért

Egy korábbi interjúban elmondta, bár szeretett Londonban éli, nem véletlenül jött haza. A honvágyán kívül a hazai ízek is visszacsábították. Állítása szerint imád enni, bele tud feledkezni a finom falatokba. Szívesen utazgat Magyarországon, a Balatonhoz vagy épp Tokajba, ahol a finom borokat sem veti meg.

5. Szeretne anya lenni

Rengeteg energiát és időt, az egész életét áldozta a tervezésre, a divatra, az üzletre. 37 évesen azonban már érthető módon vágyik az anyaságra. Minden esélye meg is van rá, hogy hamarosan családot alapítson, hiszen boldog párkapcsolatban él.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkolta a nézőket, amikor lezuhant egy motoros Győrben, a cirkuszi halálgömbben - fotó

origo.hu

Elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

vg.hu

Állampapír: jó hírt közölt Varga Mihály

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Szűz ma igazi nyertes lehet

hirtv.hu

Megfenyegették a HírTV stábját Monfalconéban + videó

origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor

SHOWBIZ

Hatalmas bejelentést tett L. L. Junior és kedvese