1 éve

Kiderült, mihez kezdett a műsor után az Exatlon Hungary tavalyi győztese

Böjte Dave Az Exatlonról szakszerűen című műsorban mesélte el, mi lett vele azután, hogy megnyerte az Exatlon második évadát.

Böjte Dave tavaly emelhette magasba az Exatlon Hungary serlegét, ugyanis a hónapokon át tartó küzdelemben ő vívta ki magának a legjobb férfi versenyzőnek járó elismerést. A serleg mellé 15 millió forint is járt, és hírnév is, amit Dave a mai napig nehezen szokott meg.

„Zajlik az élet. Az Exatlon után pár hónapra visszamentem dolgozni a pékségbe. Ott kellett hagyjam. Most szállítói munkát végzek. Tisztítószereket szoktunk kivinni. Ez a munkám, és nagyon szeretem. Imádok vezetni, és sok emberrel találkozhatok” – fogalmazott Böjte Dave.

Rajonganak érte a nők

Az Exatlon után szinte csak úgy tapadtak a nők a Kihívóra. Dave sejtette, hogy a tévés szereplése után felkelti majd a lányok figyelmét, de arra nem számított, hogy ennyien fogják megkeresni.

„Az a helyzet, hogy a lányok ledarálnak. Nem vagyok egy nagy csajozógép, ráadásul a hírnévhez egy nagyobb összeg is járt a győzelem után. Így azért nehezebb csajozni. Sok normális lánnyal dumálgattam, de jelenleg nem a párkeresés a prioritás az életemben” – árulta el.

Nem herdálta el a 15 millió forintos nyereményét

Böjte Dave egyelőre még egy fillért sem költött el a fődíjból. Az összeget berakta a bankba, és szeretne belőle egy lakást venni.

„A nyeremény összegét beraktam bankba. Az elmúlt időszakban rengeteg lakást néztem meg, de nem egyszerű megtalálni az álomotthont” - mondta Dave, aki úgy érzi, teljesen megváltoztatta őt az Exatlon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!