Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.12.11.

Kihirdették A Dal 2021 versenyzőit: Íme a lista!

A dalválasztó-show jubileumi évada január 30-án indul a Duna Televízión.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. jövőre is a nézőkkel közösen keresi Magyarország slágerét, amelyet 2021-ben egy ország dúdol majd. A január 30-án induló dalválasztóban a korábbiaknál is többen, összesen 40-en mutathatják be produkciójukat.

Újdonság továbbá, hogy a nyolc döntősből a zsűri által kiválasztott legjobb négy dal előadója részesül zenei produkciójának fejlesztésére fordítható pénzjutalomban, nem csak a végső győztes. A Duna Televízió a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő magyar nyelvű produkciókat hivatott segíteni a műsorral. A jubileumi, tizedik évad számos meglepetéssel várja a zenészeket és a nézőket.

Fotó: Facebook

A pályázatra több mint 400 produkció érkezett. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy A Dal továbbra is fontos katalizátora a magyar könnyűzenei életnek, amely idén még nagyobb jelentőséggel bír a zenészek körében, mivel fórumot kínál a fellépésre egy olyan időszakban, ami nem kedvez az előadóművészetnek.

A Dal 2021 nyertese amellett, hogy pénzjutalomban részesül, lemezfelvétel és videoklip készítésére is lehetőséget kap, valamint a Petőfi Zenei Díj „Év Dala” elismerését is megkapja. A tizedik alkalommal látható dalválasztó show-ban több különdíjat is átadnak majd: „A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója” és „A Dal 2021 Felfedezettje” díjakat. A versenybe jutott dalok mindegyike részt vesz az online Akusztik Dalversenyben is, és elnyerheti „A Dal 2021 legjobb akusztik felvétele” címet.

A Dal 2021 élő adásait január 30-tól szombat esténként, hét héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión.

A hét szombat számos izgalmat és különlegességet tartogat, amelynek legkatartikusabb pillanataként a március 13-i döntőben kihirdetik az év magyar slágerét.

A Dal 2021 mezőnye: Andelic Jonathan – Áldom Balogh Eszter – Maradnék Bari Lacika – Féltelek. Beneath My Skin – Ébredj! Chain Bridge Pop – Messze valahol Csondor Kata – Bosszúállók Detti – Nem muszáj Down For Whatever – Zuhanás Galda Levente – Eredő GERENDĀS ft. Dárdai Blanka – Senkié Hajdu Erik – Szürke madár Heavy Brains – Emlékszel Hegedűs Bori és Tempfli Erik – Altató Kállay Saunders – Haza jövök Katona Petra – Viszlát Múlt Kaukázus – Egyetlen szó Kozma Orsi – Változik a világ LivingRoom – Megtörtént LongStoryShort! – Talán Holnap Mudfield – Nincs szerencsém Nági és Betti – Gyere velem Nagy Adri – Hol voltál Nagy Szilárd feat. Ragány Misa – Drága Hazám Name Project – Altass el No Sugar – Falak Noémo – Hableány Pejtsik Panna – Fehér Elefánt Phoenix RT feat Diószegi Kiki – Jelzőfény Pink & The Panthers – Sodor a Szél Radics Gigi – Egy vagy velem Siklósi Balázs – Csak egy IGEN Sőti Barbi – Érezz idebenn Süle Zsolt – Befúj Swing à la Django – Maradok Szabó Leslie – Legyen másnak is jó Szekér Gergő – Hazatérsz Szőke Nikoletta – Új esély Tortuga – Törnek az Ablakok Veréb Tomi – Miénk volt a Világ YOULÏ – A legjobb

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját (adal.hu), valamint a Facebook- és Instagram-oldalát is, amelyeken már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2021 – január 30-tól a Duna Televízió műsorán.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

hirtv.hu

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

mindmegette.hu

Luxus lesz a fagyi nyáron? Ennyibe kerül majd egy gombóc jeges finomság

vg.hu

Térképen az M9-es: megépül Magyarország leghosszabb autópályája – kiválasztották, ki tervezi az új szakaszt

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

mindmegette.hu

Így lesz gyönyörű és tekervényes a foszlós, ünnepi kakaós kalács

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Szócsata tört ki a TV2 stúdiójában

SHOWBIZ

Heti Top5: Nemazalány popsit villantott, az ifjú György hercegnek kettétört az álma

SHOWBIZ

Véres pólóval és kezekkel fotózták le Nagy Bogit – mi történt?!

SHOWBIZ

Szente Vajk: négy és fél év munkája ért célba

SHOWBIZ

Rossz híreket közölt a P. Mobil Schuster Lórántról: „Valamelyik kezünkbe bele kell harapni"

SHOWBIZ

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Most vagy soha! premierjén