2 éve

Kiderült, mihez kezd az Exatlon után Tóth Dávid

Az egykori Bajnoknak komoly tervei vannak.

Tóth Dávid öt hónapon keresztül küzdött az Exatlon Hungary versenyében. A világbajnok kajakozó lapunknak elárulta, egyáltalán nem csalódott, hogy végül nem állhatott a dobogó legfelső fokára.

Fotó: Markovics Gábor

„Boldog vagyok, hogy részese lehettem az Exatlon Hungary-nek és, hogy ilyen embereket ismerhettem meg. Büszke vagyok, hogy a Bajnok csapat tagja lehettem. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen folyamatos terhelésnek voltunk kitéve, de ennek ellenére minden pillanatát élveztem az elmúlt öt hónapnak” – kezdte a Ripost-nak Dávid, aki társaihoz hasonlóan emberfeletti teljesítményt nyújtott a versenyben. Az olimpikon ráadásul az egyéni játékig menetelt, és bár a döntőbe nem jutott be, úgy érzi, hogy az Exatlonnal csak nyert.

„Rengeteg rajongói levet kaptam az utóbbi időben, főként gyerekektől. Volt olyan, aki azért kezdett el kajakozni, mert én inspiráltam, én lettem a példaképe, mert látott a tévében. Bár benne volt a levegőben, hogy visszatérek a következő olimpián, nem rég kaptam egy elgondolkodtató lehetőséget: utánpótlás nevelésben el tudnék helyezkedni, gyerekekkel foglalkozhatnék. Nem tudom még mi lesz, de az Exatlon számomra annyit adott, mintha nyertem volna” – fogalmazott a Bajnok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!