5 éve

Hősként tért haza Pápai Joci

Az Origo címû dalt nem csak Magyarországon szerették az emberek, de szerencsére az európai nézõk szívét is megérintette...

Bár Pápai Joci dala a szakmai zsűriktől csupán 48 pontot kapott, a közönség a hetedig legjobb dalnak ítélte és 152 pontot szerzett. Így összesen 200 ponttal lett a nyolcadik, ami a hazai Eurovíziós történelem harmadik legjobb helyezésének számít. Joci a döntő után szinte azonnal a repülőtérre sietett, hogy mihamarabb magához ölelhesse a családját. Az utazás előtt röviden nyilatkozott.

"Örülök, hogy egyike lehettem a döntőben a sokszínűséget képviselő előadóknak, és büszke vagyok arra, hogy a magyar és a roma kultúrából 180 millió tévénéző kaphatott ízelítőt a produkcióm által.

Óriási élmény volt a kijevi arénában ilyen hatalmas színpadon és ennyi ember előtt fellépni, ezeket a perceket soha nem fogom elfelejteni.

Köszönöm a csapatomnak és az MTVA képviselőinek, hogy az elmúlt hónapokban mindent megtettek a sikeres szereplésemért”

– mondta az énekes. Az Eurovíziós Dalverseny egyébként nem hozott különösebb meglepetést azzal, hogy a portugál Salvador Sobral elsöprő győzelmével zárult. Õt csak a bolgár fiú, Kristian Kostov tudta megközelíteni.

Gratulálunk Joci! Szép munka volt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!