7 éve

Te vagy a lottónyertes? Így verheted el az ötmilliárdot percek alatt!

Azt hiszed, hogy ötmilliárd forint mindenre elég? Hatalmasat tévedsz! Ennyi pénzt 15 perc alatt el lehet ám szórni! Mutatjuk hogyan.

Tavaly szeptember óta halmozódott az ötös lottó főnyereménye, mígnem szombaton valaki sokkot kaphatott, viszontlátva saját számait... Jó tanácsokkal, ugye, tele a padlás, hiszen mindenki nagyon okosan költené el és fektetné be az 5 milliárd jó magyar forintot. Fordítsuk hát meg a dolgot és ne arról beszéljünk, hogy mit tegyen hazánk legújabb milliárdosa, inkább arról, hogy mit ne tegyen. Csokorba szedtük, miként lehet elverni nettó negyedóra alatt ezt az összeget úgy, hogy írmagja se maradjon, viszont szert tegyünk egy rakat haszontalan és pokoli drága dologra.

Első és legfontosabb lépésként vegyünk ingatlant. Egyet idehaza, egyet pedig valahol nagyon messze innen.

Pokoli mázlink van, hiszen éppen most került eladósorba Angelina Jolie és Brad Pitt egyik ingatlanja a közeli New Orleansban. A házikó 1830-ban épült és igen impozáns a maga 800 négyzetméterével, melyben helyet kapott 5 háló és 5 fürdőszoba is.  Az ára pedig mindössze 1.8 milliárd forint.

Ha ez megvan, már csak itthonra kell hajlékot keresnünk. Ez esetben szerénykedhetünk is és választhatjuk az Eszterházy-család által építetett badacsonyi borbirtokot. Nyugi! A ház ugyan ősöreg, de nemrégiben felvarrták a ráncait, így költeni már biztosan nem kell rá. Ráadásul jóval szerényebb pénzt kérnek érte, mint a már egy perce fejben megvett Jolie-Pitt ingatlanért.  Ezt ugyanis megszámítják 210 millió forintért.

De ha már van hol álomra hajtanunk a fejünket milliárdosként, nem árt, ha beszerzünk néhány jobb verdát is.

Egyet a családnak, egyet pedig bevásárláshoz.
Családi autónak vehetünk, mondjuk egy alaposan átalakított Mercedes-Benz Sprinter kisbuszt. Van ebben minden, mint a Pócsi búcsúban, ráadásul nem is olyan drága, hiszen 81 millióért már vihetjük is.

De mi van, ha nagyon meg akarjuk mutatni, hogy mi vagyunk az utak újdonsült és szemtelenül gazdag királyai? Akkor bizony be kell invesztáljunk egy Jaguar Mark 2-es négykerekűbe. Ebből a verdából eredetileg csak egyetlen példány készült, de végül a gyártó úgy döntött, hogy ha nem is kezd sorozatgyártásba, még néhányat piacra dob belőle. 142 millióért már meg is van. Ja, nem! A megrendeléstől számítva várnunk kell rá 18 hónapot, hiszen kézzel rakják össze nekünk.

Házaink már vannak és a garázsaink sem üresek, de ugye senki sem akar milliárdosként egy vízi biciklit bérelni a család vizes programjaihoz?

Először komolyabb hajókat nézegettünk, de a kívánt kategóriában olyan árak vannak, hogy egy hajólapátra is alig futná 5 milliárdból, így lejjebb tettük a lécet és beleszaladtunk ebbe a motorcsónakba. Első ránézésre nem nagy szám, de ha hozzátesszük, hogy fajtájának egyetlen példánya a kicsike, akkor már szebben hangzik a dolog. Még így is soknak tűnik a 217 millió forintos ár? És ha azt mondjuk, hogy ezzel szelte a habokat Sophia Loren és Brigitte Bardot? Na ugye, hogy megéri?

Uraljuk az utakat és a vizeket, de mi lesz a levegővel?

Figyelem!  Van egy házunk New Orleansban, szóval nem baj, ha veszünk egy magánrepülőt is, hogy ne kelljen folyton a helyfoglalással bíbelődnünk, ha a kint hagyott személyzet körmére akarunk nézni. Nem kell nagydologra gondolni, ez itt egy családi gépecske és az ára sem para.
A Piper cég állttal kínált M600-as masina Pazar utastérrel bír és speckó bortároló rekeszek is vannak benne, amik kiváló szolgálatot tesznek, hacsak nem mi magunk akarjuk vezetni a gépet. A repülő alapára 784 millió forint, de így extrákat nem kapunk ám!

Mire ide eljutottunk, már el is vertünk 3234 milliót a nyereményből és még csak laktunk és utaztunk.

De hol maradnak a kiegészítők? Na, ugye!
Szögezzük le, hogy szeretjük a zenét! Akkor miért ne klimpíroznánk, mondjuk ezen a végtelenül ronda, de piszok drága zongorán? Hogy mennyiért? Türelem!  Először ismerkedjünk meg a hangszerrel, ami a brit Goldfinch műhely szakembereinek keze munkáját dicséri. Fél évig totojáztak vele, mire felékítették a félmilliónál is több Swarovski-kristállyal az egyébként Steinway néven anyakönyvezett eszközt. Így már nem is tűnik olyan soknak az érte kért 172 millió forint. Ugye, hogy bőven megéri?

Zongorázás közben csak úgy szalad az idő, így nem árthat, ha a kezünkre nézve nem egy kis Casio órán látjuk a rohanó perceket. Vegyük hát meg ezt az exkluzív darabot, amit a Jacob & Co. dobott piacra, miután megszórták egy rakat gyémánttal. 280 millió forintért szinte ajándék.

Kell egy telefon is! Vagy milliárdosként megelégszel azzal a vacakkal, amit most használsz? Ha nem, akkor itt van a Brikk iPhone 6-ja. Igen, aranyból van az alapmodell és vannak rajta értékes kavicsok is szép számmal. Az ára pedig 630 millió forint.

És mi legyen a gyerekkel? Neki is kell valami apróság. A mi ötletünk kicsit lányos ugyan, de ennyiért örüljön az a gyerek, akkor is ha fiú...! Õ itt a világ legdrágább Barbie babája. Nyakékét egy igen ritka gyémánt díszíti és van egy hasonló a gyűrűjében is. Így már érthető a 228 milliós ár is.

Ha összeadjuk az elmúlt 10 percben elvert forintjainkat, akkor pontosan 4444 millió jön ki. Maradt tehát 556 millió, de ezt az összeget pár hónap alatt elviszi a rezsi...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Válaszolt a sztárzenész, akit az áramlopó Lagzi Lajcsi lopással vádol

vg.hu

Itt az új őrület: hot dogos fagyi lesz a nyár slágere

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

hirtv.hu

Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

ripost.hu

Amerikában dobta le a textilt Szandi lánya: Blanka nagyon dögös bikiniben

vg.hu

Megindultak a szakadárok Donyeck megyében: Kijevig szorítanák vissza az ukránokat

mandiner.hu

Budapestből is lehet Bucsa – lengyel konzervatív médiavezér üzent

mindmegette.hu

Banán kontra görögdinnye: megdöbbensz, hogy miben mennyi kalória van

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

ripost.hu

Aurelio köszöni szépen, jól van a börtönben

ripost.hu

Észbontó test, meztelenül napozik a csodás mellű bombázó

További cikkek

SHOWBIZ

Gábor Zsazsa özvegye mentheti meg Amber Heardöt

SHOWBIZ

"Nem könnyű a választás" - bajban van a Drágám, add az életed! nyertes párosa

SHOWBIZ

Lajcsi: Ha kell, az ördöggel is cimborálok

SHOWBIZ

Búcsút int a tévézésnek Takács Bence - Új kihívások elé néz

SHOWBIZ

Nem engedték Majkáékat fellépni a Balaton Soundon

SHOWBIZ

Jön az ország leglovasabb hétvégéje

SHOWBIZ

Élő adásban sírta el magát a műsorvezető: társa halálát kellett bejelentenie

SHOWBIZ

Szomorú hírt jelentettek be: reggelre örökre elaludt a népszerű színész