RIPOSTER

Újabb fordulat jöhet, ismét találkozik a megtámadott magyar futónő és a tettes

A futónő támadója a korábbi tárgyalásokon zokogott, a zárkáját pedig a köztes időben sem hagyja el. Kedden folytatódik a per.
  • Szerző: Ripost

Szakértők és tanúk meghallgatásával folytatódik június 4-én annak a férfinak a pere, aki orális szexre kényszerítette Makai Viktória ultrafutónőt. Az áldozatnak ezért újra szembe kell néznie támadójával - írja a Bors.

A nő még 2018 októberében indult el a szokásos futására, amikor H. István leütötte és orális szexre kényszerítette. Makai Viktóriának kedden újra találkoznia kell a támadójával, akit – sokak megrökönyödésére – május közepén kiengedtek az előzetes letartóztatásból és elrendelték házi őrizetét.

A tavalyi támadás idején a nőnek az volt az egyetlen szerencséje, hogy a férje időben odaért a X. kerületi Jászberényi útra, így sikerült közbelépnie. Makai Viktória azonban így is 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi a ruháit hátrahagyva menekült, a rendőrök az otthonában, a hűtőszekrény mögé rejtőzve találták meg az egyébként házas embert. A támadó részeg volt, a szakértői vélemény szerint a kóros ittasság miatt csak korlátozottan volt beszámítható. H. István egy korábbi tárgyalását végigzokogta, a börtönben pedig teljesen megtört, minden idejét a zárkájában töltötte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?