RIPOSTER

Rejtélyes dolgok derültek ki a maglódi vállalkozó elrablásáról

Pintér Gyulát eltûntként kerestek péntekig, de most átminősítették a nyomozást. Elrabolhatták a férfit!
  • Szerző: RIPOST

Pintér Gyula egy fekete Hummerrel indult haza május 10-én gyömrői műhelyéből. Az autó a vállalkozó maglódi háza előtt kötött ki, az viszont egyelőre rejtély, hogy Gyula vezette-e oda és onnan tűnt el a férfi, vagy haza sem ért, csak a kocsiját vitte valaki a lakáshoz. Mindenesetre kamerafelvételek azt még bizonyítják, hogy május 10-én délután autózott a Hummerrel a családfő. 

A család továbbra is nagy erőkkel keresi szerettüket, a rendőrség pedig bűncselekmény miatt nyomoz.

A Monori Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen

- mondta a Blikknek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, András Tamás. Ez viszont azt jelenti, hogy Gyulát elrabolhatták!

A magyar hatóságok egyébként már a szlovák egyenruhásokkal is felvették a kapcsolatot, miután az eltűnt férfi kutyáját Léva közelében találták meg. A rendőrség és a család továbbra is azt kéri, ha bárki bármit tud a 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú, eltűnésekor fekete színű szövetpólót, fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselő Pintér Gyuláról, jelentkezzen.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?